ThePatriot kullanıcısının son içeriği

1. ThePatriot

Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

Ben orda playlist4.m3u rec tv url adresini göremedim ya Bütün kategorilerin olduğu bir liste yokmu üstad yada istediklerimizi örnekteki gibi url olarak nasıl alabiliriz github karışık geldi biraz dosyaların url halini göremedim hiçbiyerde k.bakma
  2. ThePatriot

1000 kişilik M3u listesi full tr

Ben televizo ya xtream olarak kullanıcı adı şifre url girdim ama hiçbişey çıkmadı yardımcı olurmusunuz?
  3. ThePatriot

Ultimate İptv Playlist Yedeği

Acaba aynı şekilde tivimate yedeği olan arşivi güzel olan bi arkadaşta paylaşabilirmi 😎
  4. ThePatriot

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

Kurtlar vadisi ilk 97 - efsane olur kardeşim 😎
  5. ThePatriot

Türksat 6A Uydusu Hizmete girdi. (kısa video)

Daha 2 saat önce evdeki tvye komple sıfırdan kanal taraması yaptım hala turksat 4a gözüküyo 6a gözükmedi kanallar falan test aşamasındamı hala
  6. ThePatriot

Hangi uygulamaları kurmalıyım?

Konu açmadan önce arama kısmından arayabilirsin.. Örnek: https://forum.sinetech.tr/konu/tv-box-uygulama-havuzu-tikla-indir.4045/ https://forum.sinetech.tr/konu/box-tv-de-olmaz-sa-olmaz-uygulamalar.4042/
  7. ThePatriot

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Csx neymiş ya iki gün girmedik başka repomu çıkmış nasıl ekliyoruz cs ye kısayol veya url varmı dostum 😎
  8. ThePatriot

Televizoya nasıl eklerim bunu yardımcı olurmusunuz?
  9. ThePatriot

Kanallar, filmler, diziler boş gözüktü televizoya xtream codes olarak ekledim. Yanlışmı yapıyorum acaba?
  10. ThePatriot

Öneri Vavoo,huhu,kool,oha,daddylive spor m3u(The Best) by Latte Abi

Ultrasurf dosya hatalı indi byedpi yükledim ayarları yaptım mobilde sorunsuz açtı vallahi teşekkkürler iss turktelekom Şimdi aynısını en kısa zamanda tv stickte deniyelim inş. Ordada olur..
  11. ThePatriot

Öneri Vavoo,huhu,kool,oha,daddylive spor m3u(The Best) by Latte Abi

Herhangi bi ayar yapmamız gerekiyormu iss nedir?
  12. ThePatriot

Hangi adresi yazdınız bizde deniyelim
  13. ThePatriot

İss turktelekom Xiaomi mi tv stick te sıkıntı yaşamadım ama
  14. ThePatriot

Ben dün kırmızı sürümü silip burda arkadaşların çalışıyo dediği sürümü yükledim ve güncelleme yapmadım. Girişteki tercih edilen içerik türlerinden movie, live tv, audio vs seceneklerden sadece +18 i seçmeden kurulum yaptım. Repo olarak başta latteyi yükledim sonra kekikdevam ve içlerinden inat...
  15. ThePatriot

Kullandığın iss ve cs repolarının çalışıp çalışmadığını paylaşırsan seviniriz hocam..

Geri