Saka555 kullanıcısının son içeriği

1. S

Televizo apk YARDİM

Tesekkur ederim
  2. S

Televizo apk YARDİM

Daddy live canli maclarini ve kanallarini php ile cekiyorum sorunsuz izliyorum kac aydir m3u8ler veya referyler degistiginde otamatik bot degistiriyor kendim manual mudahile etmiyorum. Tabiki anlayan ceke bilen ceker kendimde yapa biliyorum ismini yazmayim https izlerken m3u8 falan goruyorsun ...
  3. S

Televizo apk YARDİM

Faydasi suku ki elimde saglam play list var m3u olarak payalsirsam millet calarak orda burda paylasir. Ama apk olarak yaparsak en azindan her kes calamaz. Kendim dostlarim izliyor benim icin sıkıntı yok ama millet faydalansın maksatım o . Ama çalinmamak şartiyla cunki bi emek var. Ornek olarak...
  4. S

Televizo apk YARDİM

Selamun aleykum arkadaslar . Apkdan anlayanlar varsa yardima ihtiyacim var. Rica etsem modlanmis televizo premium apksina verecegim playlisti gome bilen var mi ? Apk yuklendiginde direk otamatik o playlist yuklensin
  5. S

Domates TV

İyi ki bu trgoals var her kes linkleri alip kendi uygulamasini yapiyor 🤦🏻 oda olmasa napicaklar acaba
  6. S

Öneri İspanyollar Vavoo için m3u yapmış. Link halindedir.

Dosdum byedpi ne nasil. Kullanilir?
  7. S

Öneri sinirsiz Malum 1 2 3

Telefonda da yapa bilirsin txt uzantiyi sil html yap istediyin browserde ac izle
  8. S

Playeri tam ekran yap sesi ac
  9. S

Tiklanma reklamlari kapali 18+ cikan reklamlar daha iyisini becere biliyirsan yap fayladansin millet
  10. S

Dosya verirsen kodlamaya baka bilirim neden olduhunu istersende benimkini kullana bilirisin reklamlari kapattim bunda
  11. S

sondaki txt silip html yazin domeniniz yoksa
  12. S

Selam sadece gurupdakiler icin yaptim Malum 1 2 3 isteyen kendi sunucusuna eklesin sunucunuz yoksa html acip izleye bilirsiniz , simdi reklamlari devre disi biraktigim icin playere bi kac kere dokunun tam ekran yapmak icin daddylive tv malum kanallari reklamsiz
  13. S

Öneri Dunya Spor kanallari

Sorun netinde turkiye kacak yayimlari engelliyor vpn kullan vpn kullan turkiye engelliyor boyle yayinlari
  14. S

Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

estefurullah sorun yok iyi yaptiniz , tesekkur ederim
  15. S

Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

serv00 da domenim var orda da yapa bilirim yada anlayisiolan varsa dosyasin verede bilirim cozersek her kes faydalanir guzelce

Geri