parstv kullanıcısının son içeriği

1. parstv

🎬 ⚡79xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

reis bisey sorcam bu github linkini sanirim latte usta yapiyo onceden roket tv apk varken ben bu yayinlari oynatira biliyordum simdi ilginc bir sekilde bir cok kod yazdirmama ragmen bu yayinlari oynatiramiyorum eski eklediginiz linkler boyle idi h-ttps://vidmody.com/vs/tt1193516 şimdiki...
  2. parstv

Öneri Pars iptv apk (buyuk degisim)

kanal liste butonunu ve kanal liste yazisini bizim gibi ihtiyarlar daha iyi gorsun diye biraz buyuttum iptv kanallarina yeni kod ekledim sanirim fare ile aktif fonksuyonlar onada liste butonu atadim playerden cikmadan ondada kanal listesi gorunmekte kanal sectimmi liste otomatik gizlenmekte gene...
  3. parstv

Ali Koç istifa artık yeter

ben galatasarayliyim isterimki ali koc 10 yildaha fenerin basinda kalsin biz bu arada belki .6.yildizi belkide 7.yildizi zorluyo olabiliriz 🤣🤣🤣🤣
  4. parstv

aga para ile isimiz olmaz bizim aga para ile isimiz olmaz bizim bi ara dm ne bakarsin
  5. parstv

uygulamya player tam ekranda iken liste butonu ekledim playerden cikmadan kanal degisimi yapiyorsunuz favoriler bolumu eklendi dilediginiz yayini favoriye alip izle biliyorsunu simdilik tabi kabloveb rec tv ve filim izlede mevcut bu sistem
  6. parstv

Bilgi edinme

bak ne guzel konu başligi acmissin bilgi edinme diyorsun 🤣🤣🤣
  7. parstv

sade tr ile olmuyor usta vaktinde mega tv apkam vardi çinden amerikaya kadar kullanicilarin apk ya girdigini biliyoruz bunuda sade tr amacli yapmadik bula bilirsem pakistan kanallarida atacgim ordanda eski dostlar var
  8. parstv

tivibu kanalları

usta bu one player icinde yayin varmi yoksa hazir liste varmi icinde
  9. parstv

tivibu kanalları

eskiden canak anten dönemide hotbir veya astra daki sifreli kanalalri izlemek icin mart kedisi gibi damlarda gezerdik sonra iptv olayi cikti neyse dun mor paket turk e bakayim dedim 40 yilin çöpculer krali oynu ayni yayini internet uzeri yayin tv lerdd hatta daha iyilerine seyrermek varken...
  10. parstv

(Sunucu bakımı dolayısıyla bir süre kapalı )Vavoo Vpn Gerektirmeyen Tüm Dünya Kanalları

dogru diyon eskiden olsa bende alio kullanirdim ama simdi gerek kalmadi bende bot yazdim benim ki vpn ile aciliyo cunku vavoo.to ve digerto lardan cekiyo yayinlari
  11. parstv

Vavoo proxy test

calisiyo yayin mxplayerde drek vpn olmadam izleniyor
  12. parstv

Öneri Play TV (Yeni Sinema kanalı)

reis hayirli olsun ins linkin sabit olur ilk once pars tv sinema bolumune ekiliyom millet istifade edsin
  13. parstv

Öneri Gassal 2.sezonu nerden izleyebiliriz ???

bence izlenmesi gereken diziler tabii tvde derin mor hay sultan rumi kızıl elma sina bunlari kesinlikle izlemelisiniz özellikle hay sultan efsane bence
  14. parstv

Öneri ✔️3111✔️ aDet RelaX PaneL✌🏼Güncel (Değişen) Adresler🚭

reis ugrasma bosa surekli adres fegistiriyo relax panel gına geldi surekli adres bakmaktan
  15. parstv

şunuda belirteyim neden rusya kanallari var diye sormayin benim tr kadar rusya kullanicilarimda rusya guruplarinda apk paylasildi hem eskidende tanidiklarim vardi

Geri