onboboon kullanıcısının son içeriği

1. O

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Teşekkürler emeğine sağlık yalnız bu nasıl yapılacak küçük bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.bu buildi nereden kuracağız mesela?
  2. O

Filmbip,filmodu,jetfilmizle bu sitelerde de fragman mevcut.sitelerin hepsinde olması sizi yorabilir ama en çok kullanılan sitelerde filmakinesi,hdfilmcehennemi ve dizibox gibi fragman çok faydalı olacaktır.teşekkürler
  3. O

Sayın feroxxcs3 öncelikle size ve diğer arkadaşların emekleri için teşekkürler.sizden ricam bu eklentilerde fragman özelliği eklemeniz mümkün mü?teşekkürler emeğinize sağlık.
  4. O

Ayarlar @/düzen/özellikler içerisinde ki fragmanları göster açık ama hiç fragman göremiyorum ben sadece 1 veya 2 defa fragmana denk geldim.bir örnek verebilirmisiniz rica etsem fragmanlı eklenti ve film birde onu deneyim.en azından sıkıntıyı belki çözebilirim.teşekkürler.
  5. O

Arkadaşlar bu cloudstream da eklentilerde film fragmanlarını görmek için herhangi bir ayar yapmakmı gerekli?hiç bir eklentide neredeyse fragman bölümü yok malesef.
  6. O

Öneri Kaspersky VPN premium bence uygun fiyat

Sağolasın dostum bende dün nasıl sorunsuz bağlandım ve sonra niye bağlanamadım diye düşünüyordum,aynen dediğin gibi olmuştu.bu sefer bilinçli olarak deneyeyim bir daha :) tekrar teşekkürler.
  7. O

Öneri Kaspersky VPN premium bence uygun fiyat

Ben bu kaspersky vpn yi alpsmart as516 androidbox da bir türlü randımanlı çalıştıramadım.önce bağlandı diyor,sonra ethernet bağlı değil deyip vpn bağlantısını kesiyor.vpn sürekli olarak kendi kendine açılıp kapanıyor ve en sonunda ağ başka bir vpn kullanıyor uyarısı veriyor.teknik danışmanıyla...
  8. O

Tabiki her kaynak çalışmayabilir fakat benim sorunum hiçbirinin çalışmaması sizin belirttiğiniz eklenti dahil hepsinde afiş,oynatma ekranı dahil herşey sorunsuz gelirken videoyu oynatmaya çalıştığım da bağlantı bulunamadı hatası alıyorum ve bu eski yeni her film,dizi de oluyor malesef
  9. O

Arkadaşlar bu torrent eklentileri bende hiç çalışmıyor nedense afiş v.s herşey geliyor fakat hepsinde kaynak bulunamadı diye uyarı veriyor.forumdaki Arkadasların cokca bahsettiği cinestream ve streamhd de aynı sorun var.acaba bunlarla ilgili baska bir ayarmı var? Tesekkürler.

Geri