oguz1478 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım F DOSYA YÖNETİCİSİ

TV de olmuyor dediğiniz android 11 di saniyorum
  2. O

Aynen hocam sanırım dediğiniz gibi onvo marka TV lerde erişim izni verilmiyor çaresi varmı diye sormuştum heralde bir yolu yok çok teşekkür ederim
  3. O

Yazdığım gibi hocam telefona yükledigimde telefondaki tüm dosyalara erişim sağlarken TV ye yüklediğim zaman kurulum aşamasında ileri ileri dediğim zaman tüm dosyalara erişim de hata veriyor
  4. O

hayırlı günler Miraç kandiliniz mübarek olsun inşallah benim sorum şu bende onvo marka bir TV var ve kendi play store var buradan f dosya yoneticini indiriyorum TV de tüm dosyalara erişimde hata veriyor neden olabilir bı fikri olan yazabilirse sevinirim
  5. O

İnat TV telif yemiş açılmıyor

🙏🙏🙏
  6. O

Bende ki güncel versoyunu değil sanırım hocam ben herzaman telegramdan gucelliyordum telegram da telif yemiş sanırım x kullanmıyorum
  7. O

LOKKE APK SUPER

Çok teşekkür ederim çok iyi muhteşem TV ye kurdum mükemmel çalışıyor
  8. O

Eyvallah hocam sıkıntı yok zaten her şekilde izleniyor olsa da olur olmasa da😄
  9. O

Ne yazmam gerektigini bilemedim onu yazdım kusuruma bakmayın sayın yöneticim
  10. O

Yıllardır kullandığım uygulama hocam hep telegram dan gucelleniyordu demekki x platformuna geçmişler korsan falan değil
  11. O

İnat tv kapanmis sanırım telegram sayfalarının hepsi telif yemiş uzun zamandır uygulamaya ulaşılamıyor bilginiz olsun canlar
  12. O

CİNE10TV İPTV PLAYER

Uygulamanız muhteşem emeğinize sağlık yalnız resmi note 13 telefonumda üst bar gizleme olmuyor varmıdır bir caresi
  13. O

Xtreamity

Yurt dışı içi bazı kullanıcıların kullanıcı adını sifresini ve kullandığı linki çözüyor bu program
  14. O

Xtreamity

Xtreamity plus yazın çıkar xtream player oynatan oynatıcı da kullanıcı adı şifre ve linki kopyalayıp yapıştırın sonra izleyin bu kadar zaten paylaştığım program linkin çalışıp çalışmadığını gosteriyor

Geri