neos11 'in en son etkinliği

• neos11
    neos11 , iPhone Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Pil sağlığı hızlı düşmüyor. Pili aşırı kullanan ayarlar olduğu için profesyoneli olsun bilinçli kullanıcılar bu bahsettiğim ayarları...
  • neos11
    neos11 , hastasi olunan box uygulamalari başlıklı konuya cevap yazdı.
    smarttube Ve inattv. Bu iki uygulama efsane yapanlara emek verenlere milyonlarca teşekkürler sevgi ve saygılarımı iletiyorum...
  • neos11
    neos11 , Ekranda görüntü gidip gelmesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Görüntü ayarlarında çözünürlük ayarlaması yapın. Otomatik seçili deneyin olmazsa otomatik tikini kaldırıp çöznğrlükleri manuel seçip denyin.
  • neos11
    KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve...
  • neos11
    4k 60hz de görüntü veriyor fakat belli aralıklarla görüntü gidiyor geliyor buda kablonun iletimde yetersiz olması kalitesinin düşük...
  • neos11
    E-ticaret devi Amazon’dan gelen paketlerinizde “LPN” yazan bir etiket gözünüze çarptı mı? Amazon’dan ürün satın aldığınızda, kutunun...
  • neos11
    Burada örgü iyi olmasını göstermiyor maalesef. Hdmi ultra high speed sertifikası. Karekıd hdmi org da konrrol ediliyor. Bu sertikanın...
  • neos11
    neos11 Ekranda görüntü gidip gelmesi konusundaki byboss mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    yıllardır paugge kullanıyorum aynı zamanda ugreen de kullanıyorum ikisinide tavsiye ederim yanmaz örgü kablolularından bulursanız çok...
  • neos11
    ugreen de dediğiniz gibi çok kaliteli.
  • neos11
    neos11 , Tv Box Cihazları forumunda Ekranda görüntü gidip gelmesi başlıklı bir konu başlattı.
    Android box kullanıyır belli aralıklarda ekran gidip geliyorsa HDMI kablonuz ayarladığınız çözünürlüğü karşılamıyor. Gerçek iyi bir...
  • neos11
    İphone 16 promax gerçekten en iyi iphone, ekran kasa oranı kasa inceliği çok iyi arge. Bütçe varsa yeni telefon alacaksanız şu an 1...
  • neos11
    Hayırlı olsun. Ekran sürekli açık hemen kapat. uygulamalar arka planda yenileme kapat,
  • neos11
    neos11 iPhone Hakkında konusundaki Wancha-E mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    16 aldım dostum teşekkürler önerin icin
  • neos11
    Youtube da Alperen Kılınç kanalına ‘ben olsam hangi iphone alırım diye video koymuş izlemeni tavsiye ederin modelleri güzel açıklamış...
  • neos11
    neos11 Domates TV konusundaki dehakan7 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba, domatesten de TV olursa ... isim bulmakta zorlanan bir millet olduk galiba, meyve sebzeye kadar uzadı bu iş ;)

Geri