mertbas.28 kullanıcısının son içeriği

1. M

Dev Derbi Maç linkleri

https://macboxtv5.xyz/07-12-2024-besiktas-fenerbahce-maci-canli-izle
  2. M

Akşamki derbi için

Zaten ilk verdiğin zaman m3u dosyası çalışıyordu az önce tabiri caizse patladı
  3. M

Akşamki derbi için

Teşekkür ederim deneyeceğim 1000 mbps türk net kullanıyorum buna rağmen de donma olursa küfür ederim ahahaha size değil abi anladın sen 😉
  4. M

Akşamki derbi için

Arkadaşlar akşamki derbi için önerisi olan var mı uygulama il tv vs ?
  5. M

iptv Player ?

6. M

iptv Player ?

300 tl ile 500 tl arasında satılıyor dilersen bakıp ürün önerisi verebilirim
  7. M

iptv Player ?

Webos da izleyemezsin m3u linkler oluyor ama onlara da senden başka birisileri daha girdiği için donmalar çok oluyor. Sana tavsiyem ucuza tv ye telefon ekran yansıtma cihazları oluyor onlardan al tv box almaktan daha ucuza gelebilir onunla rahat izlersin
  8. M

iptv Player ?

Vavoo.to kullan hocam
  9. M

İp tv Feed Yayın

Merhaba arkadaşlar elinizde Feed yani gecikmesiz yada gecikmenin minimum olduğu Feed yayını veren ip tv yani m3u listesi olan varmi varsa verebilir misiniz rica etsem?
  10. M

Titan Panel

Merhaba arkadaşlar elinde titan panel m3u olan varmi acaba varsa verebilir mi ?
  11. M

Sitede konu açarken Resim ve Dosya ekleyemiyorum

Android cihaz kullanıyorum ve rahat 5 tarayıcı denedim resmi seçiyorum ama ismi yazması gerekir ya boş oluyor seçtiğim halde bir başka siteye resim yuklemem gerekiyor ama olmuyor
  12. M

İndirim🔥 HD Projeksiyon Cihazı 273 TL

https://share.temu.com/qPmZcyUKbdA Buna da bakabilirsiniz fiyat gayet makul ama minimum alışveriş 480 civarı olması gerek diyor bilginize yanina birde ufak tefek şeyler ekleyin zaten 500 tl dahi olsa sepet ürün tr ye göre her halükarda ucuza gelmiş olacak
  13. M

IPTV ÖNERİSİ

Şimdi şöyle birşey var hocam ip tv almak demek birincisi karşı tarafın yani sana bu hizmeti veren kişinin server vs vs hızları falan iyi olmalı ayrıca seninde internet hızın burda çok önemli oluyor ona göre almaya çalış verebiliyorsa alacağın yer sana deneme versin çoğu veriyor öyle dene mac...
  14. M

Yanıtınız için teşekkür ederim, Söylediğiniz şekilde deneyerek birdahaki sefer bakacağım
  15. M

Merhabalar, Konu açarken m3u listemi eklemek istediğim zaman seçiyorum ama dosya ekle kısmında görünmüyor bilgisi olan varmi acaba ?

Geri