MBA kullanıcısının son içeriği

1. M

Tvde TURKNET 5ghz çıkmıyor

Hi LEVEL HL43DAL13/0216
  2. M

Wi-Fi’de 2.4 yazıyor yalnız telefonumda daha uzak mesafelerde zaten 5 ghz yazıyor ayrıca internette araştırdım ve sayın sinetech kanalında da söylenenlerin hepsini yaptım fakat yine çıkmadı
  3. M

Hi Level televizyonumda 5ghz wifi görünmüyor sinetech videosundaki ayarlarıda denedim
  4. M

hastasi olunan box uygulamalari

Birazda iphone ios için öneri verir misiniz
  5. M

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İphone içinde bir şeyler yapılabilir mi
  6. M

İmplayer premium mod apk

Reis yok baktım :(
  7. M

apk arıyorum

Kararlı sürümü arkadaşa teşşekkürler https://forum.sinetech.tr/konu/sinetech-forumun-acilisina-ozel-tivimate-premium-iptv-player.121/
  8. M

Tivimate patcher nedir

Güncel :)
  9. M

İmplayer premium mod apk

Gördüğüm en iyi (bir çok player denedim)iptv player gözümde fakat uzun zamandır modunu bulamadım modlayabilen veya modlu hali olan varsa bizlerle paylaşırsa çok memnun oluruz saygılar. https://play.google.com/store/apps/details/iMPlayer+TV+IPTV+Player?id=com.myiptvonline.implayer&hl=tr
  10. M

Yardım Pc’yi tam anlamıyla tvye çevirme

Mevcutmuş göremedim boşuna açmışız affınızı dilerim :)
  11. M

Evet şu an bağlı tvye fakat kumandayı da halledersem tam anlamıyla tv olacak hem tv hem pc olarak kullanmak istiyorum
  12. M

Elimde ekranı kırık dizüstü bilgisayar var monitöre bağlayıp kumandalı bir şekilde yani bildiğimiz tv box a nasıl çeviririm
  13. M

iPhone 16e hakkındaki görüşleriniz

yeni bir iphone almayı düşünüyorum fakat bunu tercih etmeyeceğim çünkü 14 pro daha mantıklı geliyor bana
  14. M

Öneri EPG (TV Rehberi) Listeleri Hakkında

Logoları epg ye yazıp depoya ekledikten sonra url şekliyle nasıl alabilirim açıklayabilir misiniz
  15. M

Öneri EPG (TV Rehberi) Listeleri Hakkında

Kendim sıfırdan epg yazsam bu metin olarak kalacak bunu nasıl linke çevirebilirim epg sadece logo için yapacağım

Geri