Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapanın edenin emeği geçenin tümünün ellerine sağlık çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Güzel bir uygulama olmuş Yalnız şöyle bir hata var Haberler kısmında TRTHABER yerine TGRTHABER çıkıyor bu sorun düzeltilirse sevinirim. kolaylaıklar diliyorum. saygılarımla. Vesselam.
değerli dostum daha önce söylenmişse kusura bakma bu haber bölümünde cnnürk de hafif donma oluyor linki yenilesen düzelmezmi diğerlerinde bir sıkıntı yok çok teşekkür eder başarıların daim olsun eyvallah vesselam
değerli dostum ellerine sağlık emeği geçenlere teşkkürler uygulama iyi fena değil dün akşam box a kurdum önce güzelce çalışt cihazı kapatıp açınca açılmıyor proğram hata verdi diyor ekrana yazı geliyor o kadar yani çöktü diyor. Vesselam.
sevgili dostum ellerine sağlık daha öncede yazmıştım güzel bir uygulama yapanların, emeği geçenlerin ellerine sağlık yalnı acizane bir tavsiyem olacak yaparsanız çok makbule geçer uygulamada ulusal kanallardan ayrı bir HABER kanalları yaparsanız çok şahane olur. çok teşekkürler başarılar...
değerli dostum ellerine sağlık güzel bir uygulama android box a kurdum ve çalışıyor huhu ve vavoo ekledim çalışıyor yalnız vpn le çalışıyor oda Octohide vpn ile çalışıyor diğer vpn lerle çalışmadı neden acaba çok merak ettim. başarıların daim olsun. vesselam.
değerli arkadaşlar güzel bir proğram emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok teşekkürler fakat benim bir sorum olacak kusura bakmayın cahilliğime sayın bu Futv izlerken Xpola player nasıl kullanılıyor ben bir türlü beceremedim proğramı kurdum nasıl kullanacağım bilemedim m3u istiyor isim...