kılavuzlu kullanıcısının son içeriği

1. K

X GRUP -TVX+ YAYINDA

Yapanın edenin emeği geçenin tümünün ellerine sağlık çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Güzel bir uygulama olmuş Yalnız şöyle bir hata var Haberler kısmında TRTHABER yerine TGRTHABER çıkıyor bu sorun düzeltilirse sevinirim. kolaylaıklar diliyorum. saygılarımla. Vesselam.
  2. K

Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Aynı sorun bende de var hem vpn le vpn siz şöyle böyle demeyin lütfen her yolu denedim maalesef saygılarımı sunuyorum vesselam
  3. K

Öneri ÜMİT TV çıktı

sevgili ümit tv yetkilisi telegram a girmek zorundamıyız kusura bakmada buraya niye apk atamıyorsun vesselam
  4. K

7/24 Güncel Tutulan M3u (Netspor&Trgoals&SelcukSport)

teşekkürler ellerine sağlık arkaşım sağolasın vesselam
  5. K

Öneri ÜMİT TV çıktı

değerli dostum daha önce söylenmişse kusura bakma bu haber bölümünde cnnürk de hafif donma oluyor linki yenilesen düzelmezmi diğerlerinde bir sıkıntı yok çok teşekkür eder başarıların daim olsun eyvallah vesselam
  6. K

Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

değerli dostum ellerine sağlık emeği geçenlere teşkkürler uygulama iyi fena değil dün akşam box a kurdum önce güzelce çalışt cihazı kapatıp açınca açılmıyor proğram hata verdi diyor ekrana yazı geliyor o kadar yani çöktü diyor. Vesselam.
  7. K

**FuTv** UYGULAMAMIZ HAYIRLI OLSUN DONMADAN YAYIN İYİ SEYİRLER...

sevgili dostum ellerine sağlık daha öncede yazmıştım güzel bir uygulama yapanların, emeği geçenlerin ellerine sağlık yalnı acizane bir tavsiyem olacak yaparsanız çok makbule geçer uygulamada ulusal kanallardan ayrı bir HABER kanalları yaparsanız çok şahane olur. çok teşekkürler başarılar...
  8. K

---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

değerli dostum ellerine sağlık güzel bir uygulama android box a kurdum ve çalışıyor huhu ve vavoo ekledim çalışıyor yalnız vpn le çalışıyor oda Octohide vpn ile çalışıyor diğer vpn lerle çalışmadı neden acaba çok merak ettim. başarıların daim olsun. vesselam.
  9. K

Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun Donarak İzlemeye Son.....

Eyvallah değerli dostum vesselam
  10. K

Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun Donarak İzlemeye Son.....

değerli arkadaşlar güzel bir proğram emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok teşekkürler fakat benim bir sorum olacak kusura bakmayın cahilliğime sayın bu Futv izlerken Xpola player nasıl kullanılıyor ben bir türlü beceremedim proğramı kurdum nasıl kullanacağım bilemedim m3u istiyor isim...
  11. K

Öneri YENİ BİR UYGULAMA TANITIMI ANDROİD

güzel bir uygulamaya benziyor ev de bir deneyelim ellerine sağlık teşekkürler vesselam
  12. K

Öneri ÜMİT TV çıktı

çok güzel bir çalışma çok teşekürler ellerine sağlık başarılar diliyorum vesselam
  13. K

Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

değerli arkadaşım ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamınını diliyorum vesselam
  14. K

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
  15. K

Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

teşkkürler ellerine sağlık vesselam

Geri