justwatch kullanıcısının son içeriği

1. J

Online ıp tv izlemek

Merhaba, link gönderir misiniz size mesaj attım. Oradan denemeye çalışırım veya sorunu bulurum
  2. J

Online ıp tv izlemek

Medya Tarayıcı bu sitede bana kalsa her linki kendim koyarım ama yasal sorunlar var.
  3. J

Online ıp tv izlemek

TV iptv yi Medya Tarayıcı bu sitede iptv kısmına ikinci olarak ekledim.
  4. J

Online ıp tv izlemek

Bunun için teşekkür ederim, eklemeye çalışacağım
  5. J

Online ıp tv izlemek

Merhaba, normalde elimde m3u listeleri mevcut ama yasal sorunlar nedeniyle ekleme yapamıyorum.
  6. J

Online ıp tv izlemek

Merhaba, arayüz çalışmaları yaptım. Apple tv arayüzü gibi seçenek de koydum. Eğer m3u linki çalışmazsa direkt olarak m3u içerisindeki kanalları koyarsanız çalışır.
  7. J

Online ıp tv izlemek

APK veya uygulama gerektirmeyen İptv sitesini açtım ama şu anda eksiklikler var. Siteyi kullanmanın İki yolu var : ilk yolu Medya Tarayıcı bu siteye girip IP tv kategorisine gitmek veya direkt olarak CANLI TV - Canlı Televizyon İzle bu siteye gidebilirsiniz. Not : şu anda site güncellemeleri...
  8. J

Medya tarayıcı

Merhaba, medya tarayıcıya online m3u ekledim, linklerinizi girip deneyebilirsiniz. Güncel şekilde çalışıyor. (https://iptv-org.github.io/iptv/countries/tr.m3u) bu link aktif ve çalışıyor. M3u ekleme yerine basıp deneyip olumlu veya olumsuz geri dönüşlerinizi alabilir miyim
  9. J

Medya tarayıcı

Merhaba, dizi film izleme yerlerini yasal nedenlerle boş bırakmak zorunda kalıyorum. Kullanıcılar kendi istedikleri siteyi ekleyebiliyorlar.
  10. J

Medya tarayıcı

11. J

Medya tarayıcı

Medya Tarayıcı bu site için isteği olan var mı ? Şunu da ekleyebilir misin dediğiniz şeylere bakabilirim
  12. J

Namaz vakitleri

Yardımcı olabilecek varsa yorumlarınızı alırım.
  13. J

Namaz vakitleri

Merhabalar, ilçe verilerini eklemek için baya uğraşıyorum ama API veya Geo.json dosyasına ihtiyacım var. Bu veriyi verebilecek olan var mı? Her türlü bulacağım ama baya uğraşmam gerekiyor o yüzden istiyorum. Ana ekrana siteyi eklerseniz görünümü değiştirdim. Fitre hesaplama ve kıble bulucu...
  14. J

VERGİSİZ SATIŞ

Ev kadınları için sıfır vergi : videosunu YouTube a yükledim. Tabi bu siteye Evden Satış Vergi Muafiyeti Rehberi bu siteye yönlendirme yapacak. Umarım daha çok kişi bilgilenir.
  15. J

M3u sitesi

Merhabalar, site de problemler olduğu için m3u sitesini kaldırdım. Daha iyi hale getirip tekrardan paylaşacağım, sistem zorlukları ve engellerle karşılaştığım için yayımdan kaldırdım

Geri