Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, arayüz çalışmaları yaptım. Apple tv arayüzü gibi seçenek de koydum. Eğer m3u linki çalışmazsa direkt olarak m3u içerisindeki kanalları koyarsanız çalışır.
APK veya uygulama gerektirmeyen İptv sitesini açtım ama şu anda eksiklikler var. Siteyi kullanmanın İki yolu var : ilk yolu Medya Tarayıcı bu siteye girip IP tv kategorisine gitmek veya direkt olarak CANLI TV - Canlı Televizyon İzle bu siteye gidebilirsiniz.
Not : şu anda site güncellemeleri...
Merhaba, medya tarayıcıya online m3u ekledim, linklerinizi girip deneyebilirsiniz. Güncel şekilde çalışıyor. (https://iptv-org.github.io/iptv/countries/tr.m3u) bu link aktif ve çalışıyor. M3u ekleme yerine basıp deneyip olumlu veya olumsuz geri dönüşlerinizi alabilir miyim
Merhabalar, ilçe verilerini eklemek için baya uğraşıyorum ama API veya Geo.json dosyasına ihtiyacım var. Bu veriyi verebilecek olan var mı? Her türlü bulacağım ama baya uğraşmam gerekiyor o yüzden istiyorum. Ana ekrana siteyi eklerseniz görünümü değiştirdim. Fitre hesaplama ve kıble bulucu...
Ev kadınları için sıfır vergi : videosunu YouTube a yükledim. Tabi bu siteye Evden Satış Vergi Muafiyeti Rehberi bu siteye yönlendirme yapacak. Umarım daha çok kişi bilgilenir.
Merhabalar, site de problemler olduğu için m3u sitesini kaldırdım. Daha iyi hale getirip tekrardan paylaşacağım, sistem zorlukları ve engellerle karşılaştığım için yayımdan kaldırdım