Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gördüğüm denediğim anladığım kadarıyla Gemini bedava evet chatgbt belli bir süre sonra plus versiyonunu satmak istiyor geminininde cep için uygulamasıda var mesela goggle playe gemini yazın çıkar
Maşallah yok yok neredeyse tadından yenmez olmuş bir tek kanalları geri alma yok herhalde akşama kurup bakarız. Elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız ❤️.
Öncelikle elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Fakat İyi güzelde rar dosyası olduğu için nasıl indireceğiz aslında indirdik fakat kurulmuyor çünkü rar türü bir dosya olduğu için rar dosyası açan bir uygulamada gerekli yoksa kurulmuyor
benim kullandığım uygulamaymıș zaten Google play yazınca çıktı ben daha iyi farklı bir uygulama sanmıştım ama evet bu uygulamada bağlantı yapıştırmak bir şey yazmak çok kolay kumanda gerekmiyor bağlantısını ekledim isteyen Google playden indirebilir. Remote for Android TV - Apps on Google Play