Gargamel kullanıcısının son içeriği

1. Gargamel

Öneri ☆Ümitm0d☆9XTREAM PLAYER 4K PREMIUM

Ağam bizle eğleniyor televizonun ve tiwimatenin yanından geçmez 6 günlük test versiyon diyor ne özelliği kaldı neyi daha anlamadım?
  2. Gargamel

Turkiye Legal m3u

Linki bu şekilde televizoya ekledim hiç bir şey olmadı hiç bir kanal yüklenmedi oynatma listesi bulunamadı doğru olup olmadığını kontrol edin diyor 🤔
  3. Gargamel

CHATGPT ÜCRETSİZ ARANIYOR

Gördüğüm denediğim anladığım kadarıyla Gemini bedava evet chatgbt belli bir süre sonra plus versiyonunu satmak istiyor geminininde cep için uygulamasıda var mesela goggle playe gemini yazın çıkar
  4. Gargamel

Öneri Byedpi ile android tv box'ta vavoo'ya sorunsuz girin

Maalesef telefonda televizo iptv playere ekledim olmadı yaklaşık 15 ile 20 kanalı denedim hiç birini açmadı
  5. Gargamel

Öneri 🎲🎁 1000 Kişilik, Hemde Süresiz M3U 🎁🎲

Çalışmıyor açmıyor televizo iptv playere ekledim olmadı oynatma listesi bulunamadı... Yazıyor
  6. Gargamel

Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun Donarak İzlemeye Son.....

Maşallah yok yok neredeyse tadından yenmez olmuş bir tek kanalları geri alma yok herhalde akşama kurup bakarız. Elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız ❤️.
  7. Gargamel

Gold IPTV HD Kırılmış versiyon

Tam hayal kırıklığı güç bela kurdum ama işe yaramadı kanalları açmıyor bile Fransız kanalları ile açılıyor Türk kanallarını açmıyor
  8. Gargamel

Tamam şimdi görüyorum sonsuz sınırsız teşekkür ediyorum sağolun varolun.
  9. Gargamel

Öyleyse ayrıca teşekkür ediyorum lakin Apk dosyası görünmüyordu nerede?
  10. Gargamel

Öncelikle elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Fakat İyi güzelde rar dosyası olduğu için nasıl indireceğiz aslında indirdik fakat kurulmuyor çünkü rar türü bir dosya olduğu için rar dosyası açan bir uygulamada gerekli yoksa kurulmuyor
  11. Gargamel

Öneri Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son

benim kullandığım uygulamaymıș zaten Google play yazınca çıktı ben daha iyi farklı bir uygulama sanmıştım ama evet bu uygulamada bağlantı yapıştırmak bir şey yazmak çok kolay kumanda gerekmiyor bağlantısını ekledim isteyen Google playden indirebilir. Remote for Android TV - Apps on Google Play
  12. Gargamel

Öneri Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son

Uygulamanın bağlantı linkini de ekleseydiniz tadından yenmezdi şimdi araki doğru uygulamayı bulasın . Elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
  13. Gargamel

Tvx pro

Olmaz mı defalarca yazdım lakin hiç bir yanıt alamadım uygulama artık açılmıyor ana ekranda dönüp duruyor
  14. Gargamel

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Yani uygulamanın işi bitti mi artık göremeyecek miyiz?

Geri