Merhabalar, arkadaşımın karavanındaki tv ye bir android box aldık tek istediği ulusal kanalları izlemek bunun için önerebileceğiniz uygulama veya iptv m3u varmı kapanma ihtimali az olan olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle emek eden herkesin emeğine sağlık herşey için teşekkür ediyorum sayenizde cloudstream gibi bir nimetten faydalanıyoruz bunun için teşekkür ederim. DMAX türkiye içeriklerinin repoya eklenmesi mümkünmüdür buraya yazmak istedim birden fazla anlayan hocam var burda...
CloudStreame ekleme yapılabilirmi acaba çünkü çok sevilen içerikler var, Ed Stefford, ikinci el kralları, bear grylls vb aslına sitedeki her içerik kaliteli tabiki burda bize söylemesi kolay emek verecek olan abilerim bilir eklenebilirmi kolaymı zormu?
Herkese iyi günler, dmaxın sitesine girdiğimizde proğramların bölümleri sezonlar gibi içerikler mevcut ben bunlara android tvde nereden nasıl erişebilirim kanalından canlı izlemek istemiyorum takip ettiğim birkaç proğramı var onların bölümlerini boş vaktimde izlemek istiyorum ama android...
Herkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız
Bende hala kekikakademi çalışıyor ama artık güncelleme gelirmi ve yeni filmler eklenirmi tam anlamadım silip kekikdevamı kursam dahamı iyi yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler binebze işe yaradı izlemeye devam et olarak çalışıyor ancak önerilen filmler olarak eklenmiyor bunun biryolu varmı peki projectivy launcherda
Herkese merhaba. Android tvde ana ekranda netflixden olsun youtubedan olsun önerilen videolar gösteriyor ya ben buna cloudstreamide eklemek istiyorum ama seçeneklerde çıkmıyor özel uygulama diyedir diceksiniz ama seyirtürk eklenebiliyordu, cloudstreamide ekleme şansımız varmı
Hocam öncelikle elinize sağlık teşekkür ederim, konuyu açalı baya olmuştu dönüş beklemiyordum artık. Ama evet android tv de kurulmuyor aslında ben bu uygulamayı android tvde kullanıcaktım bunu düzeltmenin yolu varmıdır