drsalasso kullanıcısının son içeriği

1. D

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

gerçekten hepsi harika listeler. ben de beğenerek kullanıyorum. umarım uzun süre devam ettirirsiniz. emeğinize sağlık.
  2. D

Google chrome apk uygulamasını televizyona kurdum ama düzgün çalışmıyor

Android TV ve Tv Boxlar için BrowseHere adlı tarayıcıyı öneririm. Dahili olarak reklam engelleyici ile geliyor ve bana göre en iyi özelliği girdiğiniz sitede video kaynağı varsa algılayıp onu direkt tam ekran olarak oynatıyor. Dizi, film vs izlerken çok kullanışlı bu özelliği. Aynı zamanda fare...
  3. D

Tv box için video player önerileri

Ben de iptv için televizo, video için vlc'yi önerebilirim
  4. D

Öneri Sakultah spor M3u listesi

yayınlar çok güzel, umarım 2. ve 3. kanalların ve diğer spor kanallarının da yayınlarını eklersiniz. ellerinize sağlık.
  5. D

Öneri calisan m3u listeleri

https://forum.sinetech.tr/konu/drag10-m3u-listesi.3878/
  6. D

mayıs 2025 vpn tercihiniz ve nedeni?

Ben Proton'u pc'de vivaldi web tarayıcı ile kullanıyorum ve memnunum. Vivaldi'de dahili olarak geliyor protonvpn.
  7. D

Öneri Tod ücretsiz 3 aylık

Samsung Tvnizde tarayıcı var ise tarayıcıdan girin. Paket Android TV, Android TV Box ve yerel TV uygulaması(sizin durumunuzdaki gibi) kapsamıyor. Örneğin Pc, Tablet Telefonda tarayıcı üzerinden veya Tvde yine tarayıcı üzerinden girmeye izin veriyor. Ne yazık ki böyle bir ayrım yapılmış.
  8. D

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Muhtemelen uygulamayı sonlandırdılar. 2 aydır ses seda çıkmadı çünkü. Zaten liglerin bitmesine de az kaldı. Bu saatten sonra dönseler bile aynı etkiyi yapamazlar.
  9. D

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Windows için SFVIP-Player'ı öneririrm. Ben genelde onu kullanıyorum çok memnunum. Forumda da konusu mevcut: SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)
  10. D

SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)

Sadece canlı tv içeriği olanlarda veya sadece vod içeriği olanlarda bende de live gözüküyor sadece
  11. D

SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)

SFVIP-Player'da var. 3 ü de farklı sekmelerde görünüyor, birbirine karışmıyor. Kast ettiğiniz buysa
  12. D

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Kast ettiğim telefon ve tablet gibi android cihazlar idi, yoksa ben de tv box cihazımda tivimate kullandım zamanında. Tv box cihazları da zaten android tv os üzeine inşa edilen cihazlardır.
  13. D

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Tivimate Android TV OS için geliştirilmiş bir iptv programıdır, android tv hariç diğer android cihazlarda çalışmaz.
  14. D

windows için M3u player var mı?

cevap için teşekkürler. ayrı bir uygulama kurmaktansa stb desteği de barındıran sfvip player kullanmak bana daha mantıklı geldi.
  15. D

windows için M3u player var mı?

Mac adresi girilebiliyor mu buna? Zaman zaman güzel STB EMU kodları paylaşılıyor burada onları da bir tek sfvip player'da açabildim.

Geri