Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android TV ve Tv Boxlar için BrowseHere adlı tarayıcıyı öneririm. Dahili olarak reklam engelleyici ile geliyor ve bana göre en iyi özelliği girdiğiniz sitede video kaynağı varsa algılayıp onu direkt tam ekran olarak oynatıyor. Dizi, film vs izlerken çok kullanışlı bu özelliği. Aynı zamanda fare...
Samsung Tvnizde tarayıcı var ise tarayıcıdan girin. Paket Android TV, Android TV Box ve yerel TV uygulaması(sizin durumunuzdaki gibi) kapsamıyor. Örneğin Pc, Tablet Telefonda tarayıcı üzerinden veya Tvde yine tarayıcı üzerinden girmeye izin veriyor. Ne yazık ki böyle bir ayrım yapılmış.
Muhtemelen uygulamayı sonlandırdılar. 2 aydır ses seda çıkmadı çünkü. Zaten liglerin bitmesine de az kaldı. Bu saatten sonra dönseler bile aynı etkiyi yapamazlar.
Kast ettiğim telefon ve tablet gibi android cihazlar idi, yoksa ben de tv box cihazımda tivimate kullandım zamanında. Tv box cihazları da zaten android tv os üzeine inşa edilen cihazlardır.