hocam öncelikle bilgi için teşekkürler..retroarch yada bu tarz emülatörleri araştırdım..çok fazla oyun dosyalarıyla uğraşmayacağım ancak arcade,ps1 oyunlarından bir kısım kullanmayı düşünüyorum..
Merhaba..mi boxta android tarzı oyun oynanabilir mi? fm menajerlik oyunu oynayabilir miyiz? ayrıca joystick bağlanır mı? konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum..saygılar
merhaba..kablo üzerinde marka yazılmıyor ama ben fotoğrafı yollayayım...dönüştücüler benziyor birbiri arasında fark yok ancak bu açıdan uygulayıp anlaşılabilir...
hiç sorma bu tarz sorunlar çok zaten..ilk gittiğim elektronikçiye ürünü soruyorum..oda hayır yok diyordu..sonrasında mağazada arayıp bulunca anlayamamıştı..işin özü bazı ürün satıcıları sattığı ürünün ismini dahi bilmiyor..:)
ben elektronikçi çalışanıyla tartıştım..ordan aldığım 2 dönüştücüyü iade almadı...birisini şarj kablosuyla uğraştırsada ikna edip ürün değişimini sağladım..ancak öbür dönüştürücü kaldı..sonrasında ayrı bir dönüştürücü ürünü satan elektronik mağazasında görüntüyü mi boxta sağlayıp...
merhaba..öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler saolun :) aldığım çeviricinin marka normalde üzerinde bulamadım isim ancak görüntü açısından şuna benziyor....bu tarzdadır...monitörü kullanıp yayın almak isteyen kullanıcılar çözüm alıncaya dek bi kaç farklı dönüştürücü kullanabilir..
bu arada çözüm açısından detaylı yorumlarda bulundum hep çünkü mi box 4k cihazını monitörü kullanıp bakınmayı isteyen çoğu kişi açısından da ipucu bulunsun :)
Merhaba..mi box 4k cihazında 1 aydır yaşadığım monitörün sorununda çözüm sağlanmıştır..buna katkı sağlayan @m3ulistebakicisi sana çok teşekkür ediyorum...bütün sorularımı yanıtlayan,yardımcı olmaya çalışan,çözüm açısından çok faydalı bilgileri sunan @m3ulistebakicisi size hakikaten çok teşekkür...
merhaba..sorun çözüldü..cihazı elektronikçiye götürdüm..orda monitörden baktı..benim yaşadığım sorunun aynısını orda yaşadım..kabloları bağladığı monitörün ekranına görüntü gidip geldi..ilkin farklı dönüştürücü taksa da onda dahi aynı sorun yaşandı..sonrasında farklı dönüştürücü taktığında ekran...