Ahmetli 'in en son etkinliği

• Ahmetli
    Ahmetli kool.to oha.to vavoo.to konusundaki rixza mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Olmadi kral ben yapamadim örnek kool.to uygulamasindan m3 u linkini aliyorm fakat oynatmiyor 2.si telefonda ip tv uygulamasinda kendi...
  • Ahmetli
    Ahmetli , Yardım Emülatör başlıklı konuya cevap yazdı.
    Linuxda android emulatör yokda android stüdyo da emülator var sanırım Avd deniliyor Ali rıza diye birisi var oda bu emülatörü...
  • Ahmetli
    Ahmetli , pcde cloudstream benzer en iyi program nedir başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kodi plex var fakat torrente hizmet eden en iyisi stremio Bu Windows için vardı ama pek ilgilenilmiyor linuxda yok cloudstream benzeri...
  • Ahmetli
    Ahmetli , pcde cloudstream benzer en iyi program nedir başlıklı konuya cevap yazdı.
    1 streemio 2 Kodi kdksksd ne yazikki
  • Ahmetli
    Ahmetli , Tv box mı andirot tv mi başlıklı konuya cevap yazdı.
    TV garantisi bitince özellikler gidiyor akılsız TV oluyor millet ondan alıyordur TV box hem her cihazda kullanabilirsin
  • Ahmetli
    Ahmetli , Linuxla nasıl tanıştınız başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mac OS kullanmadım ama PlayStation linux tabanlı falanda mac OS Darwin çekirdeği nasıl linux temelli android benzeri birşeymi
  • Ahmetli
    Ahmetli Linuxla nasıl tanıştınız konusundaki dehakan7 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İşletim sistemleri merakım ile başladı çoğu dağıtımını kurup denemişliğim var, gelişimini keyifle takip ediyorum kendine özgü...
  • Ahmetli
    Ahmetli Linuxla nasıl tanıştınız konusundaki Mehmetof mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Pardus Çalışan CD 1.0 ile tanışıp debian ve arch uzun yıllar kullandım. şu an aklıma geldikçe farklı distro kurar denerim.
  • Ahmetli
    Ahmetli Linuxla nasıl tanıştınız konusundaki patr0n mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Zamanında merak ve yaş neticesi ile kendisiyle tanıştım gerek debian gerek slackware ile oldukça vakit geçirdim ama her zaman windows...
  • Ahmetli
    Ahmetli , Linux/GNU forumunda Linuxla nasıl tanıştınız başlıklı bir konu başlattı.
    Ben linuxla bilmeden tanışmışım gazeteden CD çıktı anlayamadım ama bilgisayar Windows 8.1 olarak geldi ilk oynadığım oyun Skyrim idi...
  • Ahmetli
    Ahmetli , BİLGİSAYARA ANDROID TV KURMAK başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sizi üzmek istemem ama ben 1 sene android deneyimledim hayal kırıklığına uratmak istemem yinede şu konuyu okuyun sonra deneyiniz buyrun...
  • Ahmetli
    Ahmetli , Yardım Emülatör başlıklı konuya cevap yazdı.
    Stremio ve kodi Benzeri medya yöneticisi programlar var ne gerek var tarayıcı varken cloudstream e falan televizyonda kumanda ile cihaz...

Geri