AgresifB kullanıcısının son içeriği

1. AgresifB

Öneri Vakit Varken İzlenilmesi Gereken ( Film-Dizi ve Belgeseller )

Mouse Gerilim ,ters köşe ve inanılmaz bir dizi .Ben ters köşe yapımları çok seviyorum ve bu diziyi bu yüzden inanılmaz beğendim . Dizi, psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki oluşturacağına ve...
  2. AgresifB

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ben sadece Cs için klasör ayarladım içine adım adım kurulumla ilgili bilgileri ekledim , benzer şekilde kullanılan repoları ve kullandığım içerikleri yazdım , Opensubtitles ve SubDl sitelerine giriş bişgilerini not aldım .Son olarak bugünkü hangi repoda hangi içerikler var panosunun ekran...
  3. AgresifB

Emeğinize sağlık .Benim gibiler için inanılmaz faydalı bir paylaşım olmuş. Her cs yüklediğimde nereden hangi içeriği yükleyeceğimi şaşırıyordum .Direk ekran görüntüsü alıp yedekledim çok işime yarıyacak (y)
  4. AgresifB

Öneri Malum Kanallar Kaynak Site

Emeğinize sağlık
  5. AgresifB

Iptvsharp

zamanında bende videoda görüp aratmıştım.Yorumlardan birinde programı iptvsharp diye aratılmasını okuyunca googleplay üzerinden bulabilmiştim google linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iptvsharp.app full olanı altta ki linkte...
  6. AgresifB

nikstream ile de açılmadı sadece makotoyla açıldı (y)
  7. AgresifB

Genel olduğunu düşünüp onda denememiştim şimdi makoto ile denedim açıldı .Teşekkürler (y)
  8. AgresifB

Nowtv hatası sadece ben mi alıyorum ? Kekikdevam-Nikstream içinde deniyorum açılmıyor .Eklentileri güncelledim yine hata veriyor
  9. AgresifB

Namaz vakitleri

Emeğinize sağlık
  10. AgresifB

CLOUDSTREAM {DragonTV} EKLENTİSİ

Dizi ve film izlemek için yüklenebilecek "nimet " diye adlandırabileceğiniz bir program . https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-indirme-eklenti-kurma-izleme-ve-kanallari-indirme-veya-url-alma.2619/ Yukarıda verdiğim linkten programı ve repo ekleme olaylarını çözdükten sonra altta bulunan...
  11. AgresifB

CLOUDSTREAM {DragonTV} EKLENTİSİ

cloudstream için yeni bir repo yada eklenti geldiğinde seviniyorum :) Ben sizin listeyi cloudstream içine IPTV eklentisiyle eklemiştim .Böyle daha iyi olmuş emeği geçenlere teşekkürler
  12. AgresifB

Öneri Tv box Uygulama Havuzu ( Tıkla-İndir )

CloudStream konusunu araştırın en güzeli yükledikten sonra içinde bulunan eklentileri bırakırsınız .Altyazı için özellikler bölümünde giriş yapabileceğiniz 2 site var bunun dışında gerek yerli gerek yabancı repoları ekleyebilirsiniz.Bence dizi-film-maç için inanılmaz güzel bir program
  13. AgresifB

Öneri Tv box Uygulama Havuzu ( Tıkla-İndir )

Emeğinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş.Aslında proframların ne işe yaradığı belirtilse güzel olur (y)
  14. AgresifB

Bilgisayar için Emülatör

Ldplayer 9 kullanıyorum oldukça memnunum
  15. AgresifB

Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Following Emlakçı Jung Tae'nin hobisi, yabancıların evlerine gizlice girip hayatlarını dikizlemektir. Bir gün, bölgedeki tanıdık olmayan bir yüz dikkatini çeker: Instagram yıldızı So Ra. So Ra mucizevi bir şekilde evinin anahtarını Jung Tae'nin ajansına bırakır ve Jung Tae heyecanla fırsat...

Geri