Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mouse
Gerilim ,ters köşe ve inanılmaz bir dizi .Ben ters köşe yapımları çok seviyorum ve bu diziyi bu yüzden inanılmaz beğendim .
Dizi, psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki oluşturacağına ve...
Ben sadece Cs için klasör ayarladım içine adım adım kurulumla ilgili bilgileri ekledim , benzer şekilde kullanılan repoları ve kullandığım içerikleri
yazdım , Opensubtitles ve SubDl sitelerine giriş bişgilerini not aldım .Son olarak bugünkü hangi repoda hangi içerikler var panosunun ekran...
Emeğinize sağlık .Benim gibiler için inanılmaz faydalı bir paylaşım olmuş. Her cs yüklediğimde nereden hangi içeriği yükleyeceğimi şaşırıyordum .Direk ekran görüntüsü alıp yedekledim çok işime yarıyacak (y)
zamanında bende videoda görüp aratmıştım.Yorumlardan birinde programı iptvsharp diye aratılmasını okuyunca googleplay üzerinden bulabilmiştim
google linki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iptvsharp.app
full olanı altta ki linkte...
Dizi ve film izlemek için yüklenebilecek "nimet " diye adlandırabileceğiniz bir program .
https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-indirme-eklenti-kurma-izleme-ve-kanallari-indirme-veya-url-alma.2619/
Yukarıda verdiğim linkten programı ve repo ekleme olaylarını çözdükten sonra altta bulunan...
cloudstream için yeni bir repo yada eklenti geldiğinde seviniyorum :) Ben sizin listeyi cloudstream içine IPTV eklentisiyle eklemiştim .Böyle daha iyi olmuş emeği geçenlere teşekkürler
CloudStream konusunu araştırın en güzeli yükledikten sonra içinde bulunan eklentileri bırakırsınız .Altyazı için özellikler bölümünde giriş yapabileceğiniz 2 site var bunun dışında gerek yerli gerek yabancı repoları ekleyebilirsiniz.Bence dizi-film-maç için inanılmaz güzel bir program
Following
Emlakçı Jung Tae'nin hobisi, yabancıların evlerine gizlice girip hayatlarını dikizlemektir. Bir gün, bölgedeki tanıdık olmayan bir yüz dikkatini çeker: Instagram yıldızı So Ra. So Ra mucizevi bir şekilde evinin anahtarını Jung Tae'nin ajansına bırakır ve Jung Tae heyecanla fırsat...