aerall kullanıcısının son içeriği

1. aerall

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba, yabancı spor kanallarının bulunduğu (özellikle tnt sportslar) bir repo mevcut mu?
  2. aerall

Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Eline emeğine sağlık teşekkür ederiz.
  3. aerall

Google Tv

Ben tv yi alalı 1 ay hemen hemen daha yeni oluyor o yüzden net bir şey demek de istemiyorum ama ben memnunum şu ana kadar
  4. aerall

Google Tv

Uydu için bir şey diyemiyorum dediğim gibi hiç bir şey takılı değil kullanmıyorum. Güncellemeleri ara ara bakıyorum ama daha gelmedi hiç, bendeki android 11 bu arada
  5. aerall

Google Tv

YouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim. Görüntü ayarlarından kendime göre ayar çektim canlı renk olarak daha çok. Yayının kalitesi neyse onu veriyor tv öyle söyleyeyim yayının kalite kötüyse veya...
  6. aerall

Google Tv

Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.
  7. aerall

Google Tv

Ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum android biraz yavaş gibi ama o segmenteki neredeyse tüm tv ler o şekilde. Qled ve Google tv olması bence kalite olarak daha üst seviyelere getirir tv yi...
  8. aerall

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

Merhaba @Latte öncelikle ellerine sağlık eklenti çok güzel olmuş, teşekkür ederiz. Merak ettiğim şey herhangi film/dizi sitesi veya canlı yayın yapan siteler cloudstream için eklenti haline getirilebilir mi? örneğin şu site mesela wearechecking.xyz
  9. aerall

Domates TV

Teşekkür ederim projectivy ile hallettim 🙌🏻
  10. aerall

Domates TV

Merhaba uygulamayı android tv ye kurdum ancak uygulamalar kısmında gözükmüyor, ayarlar üzerinden uygulamalar kısmından açabiliyorum, sorun ben de mi acaba? Hep böyle uğraşmak istemiyorum çünkü
  11. aerall

Yardım TV Önerisi

Android sürümü 11, arayüzü de bu şekilde
  12. aerall

Yardım TV Önerisi

Şimdi cevap yazabiliyorum, linkteki televizyonu indirim ile aldım tavsiyeniz için teşekkür ederim televizyonu beğendim 🙏🏻🙌🏻
  13. aerall

Yardım TV Önerisi

Merhabalar herkese konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum yanlış açtıysam kusura bakmayın, büyük bir bütçe değil ama 40 inç üstü maksimum 8500 TL bütçeye TV almak almak istiyorum. Smart olması zorunlu değil mi stick kullanacağım tv üzerinde. Önerebileceğiniz marka veya model var mıdır? Şimdiden...
  14. aerall

Yardım FORMULA 1 YAYIN GEÇMİŞLERİ HK.

Buradan takip edebilirsiniz. ➡️ F1 Full Races – Watch Formula 1 Races Online

Geri