aerall 'in en son etkinliği

• aerall
    Benim Latte veya sinetech olarak ekleyebildiğiniz depomda Daddylive içerisinde var. DaddyLive eklentisi VPN istemez. VPN ile kullanmak...
  • aerall
    Merhaba, yabancı spor kanallarının bulunduğu (özellikle tnt sportslar) bir repo mevcut mu?
  • aerall
    aerall , Öneri Tr goals cloudstream eklenti başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eline emeğine sağlık teşekkür ederiz.
  • aerall
    Sakultahcs veya nikstream Yazarak kullanabilirsiniz iyi kullanımlar CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz) ekstra...
  • aerall
    aerall , Google Tv başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben tv yi alalı 1 ay hemen hemen daha yeni oluyor o yüzden net bir şey demek de istemiyorum ama ben memnunum şu ana kadar
  • aerall
    Uydu için bir şey diyemiyorum dediğim gibi hiç bir şey takılı değil kullanmıyorum. Güncellemeleri ara ara bakıyorum ama daha gelmedi...
  • aerall
    YouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim...
  • aerall
    Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de...
  • aerall
    aerall Google Tv konusundaki samet25 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    teşekkür ederim hocam desteğiniz için. kanal geçişleri nasıl sizde hızlı mı bir de internete girince donuyor mu tv
  • aerall
    Ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum...
    • ye-50gfsg8-qled-50-127-ekran-uhd-4k-google-tv-google-tv-google-android-tv-webos-tv-next-2326-6...jpg
  • aerall
    XPrime iyi seyirler
  • aerall
    aerall Namaz vakitleri konusundaki justwatch mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba arkadaşlar, Namaz Vakitleri ve Dini Günler adında bir site yaptım ve çok iyi çalışıyor. Telefonunuzda hafıza problemi varsa...
  • aerall
    aerall , Latte - Sinetech Cloudstream Deposu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba @Latte öncelikle ellerine sağlık eklenti çok güzel olmuş, teşekkür ederiz. Merak ettiğim şey herhangi film/dizi sitesi veya...
  • aerall
    aerall , Domates TV başlıklı konuya cevap yazdı.
    Teşekkür ederim projectivy ile hallettim 🙌🏻
  • aerall
    aerall Domates TV konusundaki ad33p mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Android TV için uyarlanmamış o nedenle mobil uygulamalar Android TV'nin arayüzünde görünmez. Projectivy Launcher tarzı başka bir arayüz...

Geri