abaspinar kullanıcısının son içeriği

1. A

Octohide vip apk varmı

https://liteapks.com/octohide-vpn.html
  2. A

xiaomi telefon reklam çıkma konusu tam olarak nedir problem?

Reklamları engelleme yöntemleri mevcut. İnternette arama yaparsanız bulursunuz. Ben yıllardır Mi 9T kullanıyorum herhangi bir reklam gelmiyor.
  3. A

IDMan Full

Ne harakirisi gardaş< yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Antivirüs programları craclı tüm dosyaları virüslü olarak görür.
  4. A

IDMan Full

interneti devre dışı bıraktıktan sonra nasıl online indirip kuracaksın? Anlamadım. Şu anda ben full olarak kullanıyorum. Herhangi bir sorun da yok.
  5. A

IDMan Full

Merhaba arkadaşlar, İDM'yi son sürüm olarak online indirip kurduktan sonra otomatik olarak full yapan programın linkini aşağıya bırakıyorum. İndiren arkadaşlar dosyanın üzerine sağ clik yaparak Yönetici olarak çalıştırı seçerlerse program otomatik olarak kurulur ve fullenir...
  6. A

Bedava internet dönemi başlıyor 😉

Bedava olmaz....
  7. A

Yardım IDM yasal nedenler yüzünden ...

Güncelleme gelmesini bekle
  8. A

Spotify premium Apk Varmı?

Rar şifresi isterse 12345
  9. A

Spotify premium Apk Varmı?

https://www.mediafire.com/file/riats1417xq186h/Spotify+Premium+9.0.26.468.apk/file
  10. A

İnsanlar neden iPhone kullanıyor?

Mercedes'e binme imkanın varsa diğerlerine neden binesin.
  11. A

Öneri SADELEŞTİRİLMİŞ VAVOO LİSTESİ

ISS kaynaklı açmıyor olabilir. TTNET ve bazı ISS Ler engelleme yapıyor. Vodofone ve Gıbırnet te sorun yok.
  12. A

Ben VPN kullanmıyorum. İSS'ım Gıbırnet, herhangi bir sorun olmadan izleyebiliyorum. Bildiğim kadarıyla Vodofone'da da sorun yok.
  13. A

Arkadaşlar, daha önce başka bir arkadaş tarafından forumda yayınlanan Vavoo listesindeki gereksiz kanalları çıkarttım, kanalları kategorisine göre yedekli olarak tekrar listeledim.
  14. A

Yardım Huhu.to m3u link

Vodofone ve Gibirnet İSS'da VPN'siz çalışıyor. VPN'siz açan diğer İSS bilenler varsa belirtirse iyi olur.

Geri