Son aktivite

• eerol
    eerol , Öneri Yerli Dizi Haberleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yağız Kılınç, Kerem Alp Kabul ve Berke Acar “Gönül Dağı”nda Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği Köprü Film...
  • eerol
    Ayça Erturan “Karakuyu” dizisinde OGM Pictures’ın Kanal D için çekeceği dizide ailesinin, abisi tarafından kara bir...
  • eerol
    Sibel Taşçıoğlu ile Burak Özçivit anne oğul oldu atv’nin, TİMSBİ Productions imzalı Güneşin Doğduğu Yer dizisinin...
  • simurg
    Hocam öncelikle elinize sağlık TV ye kurulumu yaptım fakat kurulumun hemen sonrasında bahsettiğiniz güncellemeyi aldı. Güncellemeden...
  • simurg
    yeni yayınlanan sürümden sonra bende bazı hatalar aldım evet hatta güvenlik ihlali hatası bile verdi. bu pakjet yöneticisinin imza...
  • eerol
    Afra Saraçoğlu'lu ‘Pera: Gör Beni’nin ilk afişi yayınladı Afra Saraçoğlu’nun oynadığı OGM Pictures imzalı ‘Pera: Gör...
  • D
    BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER...
  • eerol
    Teşkilat’ın yeni başrol oyuncusu Bensu Soral oldu Teşkilat’ın 25 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor. Teşkilat Yazı...
  • eerol
    Esila Umut, Bilgesu Kural, Özge Bilici ve Miray Akay“Gönül Dağı”nda Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği Köprü...
  • D
    türk telekom 1000 mgbit kullanıyorum . gayet iyi memnunum şimdilik :)
  • eerol
    eerol , Öneri Yabancı Dizi Haberleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    Charlie Hunnam, FX’in meta dizisi Legends için Sons of Anarchy çetesini yeniden bir araya getiriyor...
  • eerol
    Prime Video, Amazon MGM Studios, MRC ve Civic Center Media tarafından hazırlanan ve “büyük bir heyecanla beklenen” dünya çapında hit...
  • eerol
    New York’ta 20’li yaşlarındaki gençlerle dolu bir evde asla sıkıcı bir an olmaz. FX, Samir (Malik Elassal), Billie (Lucy Freyer), Paul...
  • D
    dream , TV box önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    hayırlı günler dilerim :) ben de yaklaşık 1 yıldır Homatics box r 4k plus cihazı kullanıyorum tavsiye ederim .ayrıca arkadaşıma...
  • eerol
    Matbaalar yeniden çalışmaya başladı, çünkü The Paper’ın 2. sezonu için resmi olarak bir prömiyer tarihi açıklandı ve fragman yayınlandı...

Geri