Dreamstar nova free iptv uygulaması

Bu konuda nasıl bir sonuç a ulaştınız sayın @Adnan K. asparagas mı bu haber.? konu hortlatırmış sormak istedim.

Cihazı olan arkadaşlara sormalı
O halde ben cevap vereyim, `Dreamstar nova` sahibi olan arkadaşlar için söylüyorum , şu an böyle birşey yok!!
Cihazlarınızın altında mac adresi aramayın , çünkü o da yok :) (2025 serilerinde )sadece NV ile başlayan seri numarası vardır(Tv+) aktivasyonu içindir.
Bu kampanya (24 ay iptv) Dreamstar'ın lisanssız cihazlarında halen güncelliğini korumaktadır.

Saygılarımla.

O halde ben cevap vereyim, `Dreamstar nova` sahibi olan arkadaşlar için söylüyorum , şu an böyle birşey yok!!
Cihazlarınızın altında mac adresi adresi aramayın , çünkü o da yok :) (2025 serilerinde )sadece NV ile başlayan seri numarası vardır(Tv+) aktivasyonu içindir.
Bu kampanya (24 ay iptv) Dreamstar'ın lisanssız cihazlarında halen güncelliğini korumaktadır.

Saygılarımla.
dreamstar satsın diye her tuşa basıyor galiba :D

dreamstar satsın diye her tuşa basıyor galiba :D
Ben kullandığım (farklı marka çin malı) bir cihazıma ,dreamstarın i1-i2-i3-i4-i6 serisi yazılımlarını yükleyerek bedava izliyorum zaten(24 ay ++) :cool: Sadece (ch+ch-) tuşlarıyla , onlar her tuşa basmış bize farketmez..

Ben kullandığım (farklı marka çin malı) bir cihazıma ,dreamstarın i1-i2-i3-i4-i6 serisi yazılımlarını yükleyerek bedava izliyorum zaten(24 ay ++) :cool: Sadece (ch+ch-) tuşlarıyla , onlar her tuşa basmış bize farketmez..
bunun altına nasıl yüklüyosun diye yazılıcak ilerliyen dakikalarda mesai bugün senin uzar :)

Ayrıca şunu belirtmekte fayda var arkadaşlar , bu yolların hiçbiri 'legal' değildir .kendi şahsıma ait 5 ayrı platformdan yasal üyeliğim mevcuttur yani bunlara ihtiyacım hiç yok ama, 'Merak' işte. ;)

Saygılar..

Ayrıca şunu belirtmekte fayda var arkadaşlar , bu yolların hiçbiri 'legal' değildir .kendi şahsıma ait 5 ayrı platformdan yasal üyeliğim mevcuttur yani bunlara ihtiyacım hiç yok ama, 'Merak' işte. ;)

Saygılar..
Sorun şu ki, illegal platformdaki versiyon çoğu zaman prime videodaki orijinal versiyondan daha net

Sorun şu ki, illegal platformdaki versiyon çoğu zaman prime videodaki orijinal versiyondan daha net
Bu 'göreceli' birşey değildir , Yayın kalitesi tamamen kullandığınız cihaz ve üyelik seviyenizle doğru orantılıdır.
Ayrıca illegal platformlarda izlediğiniz içeriklerin kaynağı tartışmasız orjinal kaynağıdır. Örneğin; sizin 'neflix' premium üyeliğiniz var , oradan içerikleri 4k olarak indirip illegal sitelere rahatlıkla yükleyebilirsiniz..

saygılar..

Şmdi prime videoda uhd denen 2 saatlk bir filme baktım, indir diyorum, boyut 0.9 gb. Ya bitrate baya düşük ya da indirince çözünürlüğü düşürüyorlar. Prime da ayrıca 4k abonelik seçeneği yok diye biliyorum (Türkiye'de)

Şmdi prime videoda uhd denen 2 saatlk bir filme baktım, indir diyorum, boyut 0.9 gb. Ya bitrate baya düşük ya da indirince çözünürlüğü düşürüyorlar. Prime da ayrıca 4k abonelik seçeneği yok diye biliyorum (Türkiye'de)
UHD “3840 x 2160” =4K'Uhd prime da üyeliğim olmadığı için bir şey diyemem, İndirme yaparken sıkıştırma yapıyor olabilir.. yani bu konu çook uzun hikaye..
Saygılar..

Geri