Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vallahi ben hak veriyorum sizeBizim ülkemizdeki akşam eve gelip tv izlemek hersey lüks abi biri ssport exxen tabi butun uyelıklerı alalım mac ızlemek ıcın aksama kadar terın suyun ıcınde calıssın ınsanlar heryerden abonelık alsın.. hıç mi bir 80 milyon ınsan ıcınde aklı selım bır ınsan cıkıp demıyor ya halkın durumu bellı ona gore bır platform yapalım ınsanlar zor durumda kalmasın herkes resmii izlesın kacak ıle boyle onune gecelım fıyat performans olsun dıye sonra neden herkes kacakta.
Bende vermedım hangı bırıne verıyım hocam zaten hersey taksıt taksıt butun platformlar bır yayın alıyor.Ben hayatım boyunca hiç birine para vermedim ama hepsi birleşip IPTV mantığında yapsalar kaçak devri biter ve bence baya kar Ederler
Evet o yüzden gereksiz düşün fener maçları s sport plus falan da haftaya bir baktın exxen de saçmalıkBende vermedım hangı bırıne verıyım hocam zaten hersey taksıt taksıt butun platformlar bır yayın alıyor.
Ya hocam Tivibusu ayrı d Smart ayrı dijisi ayrı valla saçmalık billahi ya hele bu dijital platformlar amazonu gaini HBOsu Netflix Disney bak sayarken yoruldum o dereceEvet o yüzden gereksiz düşün fener maçları s sport plus falan da haftaya bir baktın exxen de saçmalık![]()
Exxen alırken korkan var acaba kesilecek mi diye seviyorlar soymayı herkes bencil 5 tane film platformu var hangi birini alalım böyle böyle insanlar psikolojileri bozuluyor aslındaYa hocam Tivibusu ayrı d Smart ayrı dijisi ayrı valla saçmalık billahi ya hele bu dijital platformlar amazonu gaini HBOsu Netflix Disney bak sayarken yoruldum o derece
Exxen başlı başına rezillik
Valla müziğe hiç girmedim hocam Spotify deezer yok o yok buExxen alırken korkan var acaba kesilecek mi diye seviyorlar soymayı herkes bencil 5 tane film platformu var hangi birini alalım böyle böyle insanlar psikolojileri bozuluyor aslında
İşte sorun orada rövanşı neden almadılar sonra millet niye kaçak izliyor izler arkadaşlar izlerAsıl saçmalık ilk maç s sporda iken rövanş maçının exxene kaydırılması eminim bu şark kurnazlığını bu ülkeden başka hiç bir yerde göremezsiniz.
Şey vardı ya adam TV ekranını çekiyordu telefonla hey gidi günlero zaman ınternette mac yayını bulmak zor ıken perıscope de ızlıyorduk adamlar mac saatlerınde 2 saat erısım engelı getırıyorlardıvpn ıle bakıyım desen o zamanlar ınterner adsl çok zor zamanlardı.
şimdi mac izlemek o kadar kolayki yeterkı ızlemek ıcın zamanın olsunŞey vardı ya adam TV ekranını çekiyordu telefonla hey gidi günler
Eskiden bilmez belki bir.çoğu ligtvdevu vardı züppenet vardı züppe vurgun yaptı kaçtı da
Ne uygulamalar vardı cine 5 TV kartı ile çözülürdü![]()
Tadı kaçtı bu işin Muhsinşimdi mac izlemek o kadar kolayki yeterkı ızlemek ıcın zamanın olsun
Yapack bsey yok eldekı ımkanlar dahılınde olanlar ıle yola devamTadı kaçtı bu işin Muhsin
Hani böyle bir replik varya he işte tam o noktadayız tadı kaçtı maçın maçların zevk vermiyor eskiden
Seedorf cafu davids Ronaldo Rivaldo materazzi Buffon gibi adamlar vardı şimdi mbappe gibi kaleye gidemeyen adamları mı izleyeceğiz hocam