- Konular
- 203
Herkese selamlar,
"Genel Konular" başlığı altında Spor kategorisi açılmıştır. Spor kategorisine erişim sınırlıdır. İlk etapta 4 takım ile kategoriyi sınırlandırdık. Kategorinin kullanımına göre genişletme yapılabilir.
Spor kategorisinde paylaşım yapabilmeniz için öncelikle Kullanıcı adınıza tıklayıp "Kişisel Detaylar" sayfasını açınız.
Adım2:
Bu sayfada takım bölümünden takımınızı seçiniz. Sadece tuttuğunuz takımı seçebilirsiniz. Eğerki farklı bir takım seçip o takımla alakalı uygunsuz yorum ve paylaşım yaparsanız forum kurallarına göre işlem yapılır.
Not: Takım bir kere seçilir ve değiştirilemez. Bu nedenle doğru seçim yapınız.
Adım3: Takım seçme işlemini yaptıktan sonra 1-2 saat bekleyiniz. Otomatik olarak takımınıza ait kategoriye yorum yazma, konu açma erişimine sahip olacaksınız.
Yetkilerde eksiklik olabilir, test ettik ama gözden kaçırdığımız bir durum olabilir. Bunun düzenlemesini yaparız. Eğerki bir sorun yaşarsanız lütfen benimle @Akyol iletişime geçerek yaşadığınız sorunu belirtiniz.
Spor kategorisi linki: Spor
Herkese iyi forumlar...
"Genel Konular" başlığı altında Spor kategorisi açılmıştır. Spor kategorisine erişim sınırlıdır. İlk etapta 4 takım ile kategoriyi sınırlandırdık. Kategorinin kullanımına göre genişletme yapılabilir.
SPOR KATEGORİSİ NASIL KULLANILIR?
Adım1:Spor kategorisinde paylaşım yapabilmeniz için öncelikle Kullanıcı adınıza tıklayıp "Kişisel Detaylar" sayfasını açınız.
Adım2:
Bu sayfada takım bölümünden takımınızı seçiniz. Sadece tuttuğunuz takımı seçebilirsiniz. Eğerki farklı bir takım seçip o takımla alakalı uygunsuz yorum ve paylaşım yaparsanız forum kurallarına göre işlem yapılır.
Not: Takım bir kere seçilir ve değiştirilemez. Bu nedenle doğru seçim yapınız.
Adım3: Takım seçme işlemini yaptıktan sonra 1-2 saat bekleyiniz. Otomatik olarak takımınıza ait kategoriye yorum yazma, konu açma erişimine sahip olacaksınız.
KATEGORİ NEDEN KISITLI?
Özellikle futbol çok tartışma yaratan bir konu. Forumda bu nedenle daha önceden de tartışmalar oldu. Bizler tartışmacı, kırıcı değil medeni bir şekilde konuşma ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle herkesin kendi takımına ait kategoride paylaşım yapması daha sağlıklı bir ortam oluşturacağı düşüncesindeyiz.HATA ALIYORUM, NEDEN?
Profil ayarlarınızdan takım seçtikten sonra 1-2 saat kadar beklemeniz gerekiyor. Sistem otomatik olarak yetki tanımlayacaktır.Yetkilerde eksiklik olabilir, test ettik ama gözden kaçırdığımız bir durum olabilir. Bunun düzenlemesini yaparız. Eğerki bir sorun yaşarsanız lütfen benimle @Akyol iletişime geçerek yaşadığınız sorunu belirtiniz.
Spor kategorisi linki: Spor
Herkese iyi forumlar...