CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

SetFilmizle uzantısı değişmiş, nl idi my olmuş geliştirici üstadlar şimdiden teşekkürler

Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hatta 😁 yani hem onlar için hem bizler için daha iyi ve kolay olmaz mı size sorma nedenim hepsiyle iletişiminiz var diye bildihimden
Merhaba hocam bunu telif yeme sorunu yüzünden yapmıyoruz. Eldeki seçenek fazlayken teke düşürmek risk almak demek repo telif yerse hepsi düşer o yüzden ayrı ayrı geliştiriliyor birisi patlarsa diğerine geçiş olsun diye zaten bu adamlar en başta da bunu yaparken kendileri için yapmışlardı forumda duyurulunca hepsi kırmayıp burada destek olmaya devam ettiler o şekilde devam ediliyor. :)

Geçen günlerde CS'ye güncelleme geldi muhabbeti vardı bende ayarlardan kontrol ettim yeni güncelleme yok diyor? Beta olan mıydı güncellenen?

Nikstream içinde dizimom ve jetfilmizle domain güncellemesi yapıyorum 10 dk içinde derlenip aktif olur güncelleme gelir gelmezse ayarlardan elle güncelleme yapabilirsiniz.

Güncelleme tamamlandı jetfilmizle ve dizimom domain adresleri güncellendi.

4kfilmizlesene patlamış sanırım geliştirici arkadaşlar bakabilir mi ...

Geri