Alpha Centauri
Üye
- Konular
- 0
Superfilmgeldi de açılmıyorDomain değişecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Superfilmgeldi de açılmıyorDomain değişecektir
Vodafone da açılıyor ama ttde açılmadı.Superfilmgeldi de açılmıyor
Merhaba hocam bunu telif yeme sorunu yüzünden yapmıyoruz. Eldeki seçenek fazlayken teke düşürmek risk almak demek repo telif yerse hepsi düşer o yüzden ayrı ayrı geliştiriliyor birisi patlarsa diğerine geçiş olsun diye zaten bu adamlar en başta da bunu yaparken kendileri için yapmışlardı forumda duyurulunca hepsi kırmayıp burada destek olmaya devam ettiler o şekilde devam ediliyor.Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hattayani hem onlar için hem bizler için daha iyi ve kolay olmaz mı size sorma nedenim hepsiyle iletişiminiz var diye bildihimden
Nikstream içinde düzelttimSetFilmizle uzantısı değişmiş, nl idi my olmuş geliştirici üstadlar şimdiden teşekkürler
TorrentFilm de ekleyebilirnisinizNikstream içinde düzelttim
makoto2 reposunda mevcutTorrentFilm de ekleyebilirnisiniz
Eline sağlık PatronNikstream içinde düzelttim
Teşekkürlermakoto2 reposunda mevcut
Eline sağlık hocam teşekkürler.Güncelleme tamamlandı jetfilmizle ve dizimom domain adresleri güncellendi.
Evet betaya sürekli güncelleme geliyorGeçen günlerde CS'ye güncelleme geldi muhabbeti vardı bende ayarlardan kontrol ettim yeni güncelleme yok diyor? Beta olan mıydı güncellenen?