- Konular
- 185
Kapanan listelerin konu başlıklarına kapandı diye ekleyin istersenizKapandı liste web sitesinr geçtim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kapanan listelerin konu başlıklarına kapandı diye ekleyin istersenizKapandı liste web sitesinr geçtim artık
Doğru hocam kusura bakmayınKapanan listelerin konu başlıklarına kapandı diye ekleyin isterseniz
Paralı olmaz hiçbir zaman ekstra olarak liste kapanmasi sebebi sunucu sorunu bjde github hesabım ban yedi sürekli şikayet yüzünden benlik sorun değilYa işte bu tarz girişimler kurumsal olmadığı için yapımcının ruh haline göre sürekli strateji değiştiriyor,liste kapanır site açılır,paralı yapılır bu kezde rağbet olmaz kapanır v.s. kaçakta olsa maddi olarak desteklenemesi gerekiyor ki sureklilik sağlansın.hic bişey olmazsa hukuki süreç v.s denir. Hep bir heves,klasik süreç,hep standart insan meşgalesi ve sonuçları,neyss.
Emeğinize sağlık...Kendim yapmis olduğum vavoonun web sitesi şuan test aşamasında hataları olabilir bayadir yoktum iyi kullanımlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yedek link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not:Urler güncel olarak değişiyor herhangi api M3u listesi çekmeye çalışmayın ban yersiniz siteye bı daha giriş yapamazsınız
Burası değil mi?açılmıyor tarayıcı burdan linke basıp yönlendirmeyle gidiyorum tarayıcı chromeTarayıcı sorunu olabilir
Hocam emin misiniz açılıyorBurası değil mi?açılmıyor tarayıcı burdan linke basıp yönlendirmeyle gidiyorum tarayıcı chrome
O zaman 2020 izlersiniz başa sarar sarar izlersinizGsliyim 2011 den bu yana her özeti izledim 2020 sezonu hariç tabi![]()
Evet ancak şu şekilde açıldı proton Vpn ile UC Browser la açıldıHocam emin misiniz açılıyor
F12 çekip bir şeyler yapmadiysan çalışırEvet ancak şu şekilde açıldı proton Vpn ile UC Browser la açıldı
Normalde firefox kullanıyorum ve firefoxda açmak istediğimde link direk m3u playlist indiriyordu.Sonra google cromeda linki denediğimde eklediğim resimdeki gibi sorunsuz açılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8480
Çok güzelKendim yapmis olduğum vavoonun web sitesi şuan test aşamasında hataları olabilir bayadir yoktum iyi kullanımlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yedek link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not:Urler güncel olarak değişiyor herhangi api M3u listesi çekmeye çalışmayın ban yersiniz siteye bı daha giriş yapamazsınız
Doğru hocam kusura bakmayın