Vavoo web sitesi (vpnsiz)

Ya işte bu tarz girişimler kurumsal olmadığı için yapımcının ruh haline göre sürekli strateji değiştiriyor,liste kapanır site açılır,paralı yapılır bu kezde rağbet olmaz kapanır v.s. kaçakta olsa maddi olarak desteklenemesi gerekiyor ki sureklilik sağlansın.hic bişey olmazsa hukuki süreç v.s denir. Hep bir heves,klasik süreç,hep standart insan meşgalesi ve sonuçları,neyss.

Ya işte bu tarz girişimler kurumsal olmadığı için yapımcının ruh haline göre sürekli strateji değiştiriyor,liste kapanır site açılır,paralı yapılır bu kezde rağbet olmaz kapanır v.s. kaçakta olsa maddi olarak desteklenemesi gerekiyor ki sureklilik sağlansın.hic bişey olmazsa hukuki süreç v.s denir. Hep bir heves,klasik süreç,hep standart insan meşgalesi ve sonuçları,neyss.
Paralı olmaz hiçbir zaman ekstra olarak liste kapanmasi sebebi sunucu sorunu bjde github hesabım ban yedi sürekli şikayet yüzünden benlik sorun değil

Kendim yapmis olduğum vavoonun web sitesi şuan test aşamasında hataları olabilir bayadir yoktum iyi kullanımlar 😁

Yedek link :

Not:Urler güncel olarak değişiyor herhangi api M3u listesi çekmeye çalışmayın ban yersiniz siteye bı daha giriş yapamazsınız
Emeğinize sağlık...

Çok güzel bir paylaşım olmuş kanallar açılıyor sorun yok emeğine sağlık

@sakultah github dan ban yemen kötü olmuş kim şikayet ediyor böyle
Tv box ve iphone da listeni kullanıyordum kötü oldu birde kablonet liste diye bir konu açmıştın id ile çalışan bir sistem onuda mı kapattın

Normalde firefox kullanıyorum ve firefoxda açmak istediğimde link direk m3u playlist indiriyordu.Sonra google cromeda linki denediğimde eklediğim resimdeki gibi sorunsuz açılıyor.

2025 06 01 17 08 48

Normalde firefox kullanıyorum ve firefoxda açmak istediğimde link direk m3u playlist indiriyordu.Sonra google cromeda linki denediğimde eklediğim resimdeki gibi sorunsuz açılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8480

Sonra bir baktım google cromeda da m3u playlist indirmek istiyor.
Google cromedaki IDM eklentisini pasif hale getirdim ve tekrar denedim sayfa düzgün olarak geldi ve normal olarak çalışıyor.Benim yaşadığım şekilde bir problem yaşayan olursa tarayıcılarınızdaki Dosya İndirme Eklentilerinizi pasif hale getirerek denemeniz umarım çözüm sağlar.
Bu arada firefox unda bir kabahati yokmuş ondada aynı şekilde dosya indirme eklentisini pasife çekince Sakultah ın site sorunsuz çalışıyor.

Kendim yapmis olduğum vavoonun web sitesi şuan test aşamasında hataları olabilir bayadir yoktum iyi kullanımlar 😁

Yedek link :

Not:Urler güncel olarak değişiyor herhangi api M3u listesi çekmeye çalışmayın ban yersiniz siteye bı daha giriş yapamazsınız
Çok güzel

Geri