2 vdsl hattı birleştirip internet hızını arttırmak

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
174
bir paylaşım gördüm, işinize yarayacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşıyorum. (Alıntıdır; düzenlenmiştir )

Fiber altyapısı olmayan bir kullanıcı ,vdsl 2 hatlarını (birisi türknet 75mbps diğeri millenicom 75mbps) birleştirerek iki kata yakın hız sağlamış.

peki nasıl yapmış?

Bunlarda hep bilgi :)

Beğeni ile veri gizleme özelliğini denemenize sevindim, en başından beri istediğim bir şeydi. İnşallah tüm kullanıcılara da açılır 🙏 Bence ayrıca beğenilerin de kalıcı olması daha iyi olur, beğenip veriyi alıp beğeniyi geri çekme olmasın anlamında.

Son düzenleme:
Güzel ,faydalı bilgi . Bu arada 'beğen' butonu hayırlı olsun . :)
Beğeni ile veri gizleme özelliğini denemenize sevindim, en başından beri istediğim bir şeydi. İnşallah tüm kullanıcılara da açılır 🙏 Bence ayrıca beğenilerin de kalıcı olması daha iyi olur, beğenip veriyi alıp beğeniyi geri çekme olmasın anlamında.

Beğeniyi veren düdüğü çalar :D
Şimdilik deneme aşamasında. Kullanımı, Sonuçları ne olur bakacağız.

Beğeniyi veren düdüğü çalar :D
Şimdilik deneme aşamasında. Kullanımı, Sonuçları ne olur bakacağız.
Başlar da bunu özgürlük kısıtlayıcı olarak görüyordum , şu an hak veriyorum. 200K görüntülenme almış konuda beğeni sayısı 1K bile değil. İnsanlar alacağını alıp çıkıyorlar. Konu sahiplerinin eminim 'Beğeni'ye ihtiyacı yok ve bunun için paylaşım yapmıyorlar. Gel gelelim ki, bir beğeniyi çok gören arkadaşlar için bu gerekli bir şeydi.

Elinize sağlık.

2 ay kadar önce farklı bir konuda bu gizleme özelliğin bir seçenek olarak eklenmesinin iyi olacağını savunmuştum ama paylaşıma karşıymışım gibi bir yere gitmişti konu. O zamanlar dikkate alınsaydı daha memnun olurdum ama şimdi de memnunum. Geç olsun güç olmasın. Bazı paylaşımlar özelinde faydalı olacağını düşünüyorum. Kolay gelsin, saygılar.

Bu zaten forum bb kodlarında vardı ama hiç kullanılmadı düzgün çalışıyor mu hiç denenmedi bile şu an denenmesi iyi oldu emeğine sağlık @Akyol hocam

Hatta beğen butonunu biraz daha zorlaştırıp böyle yapmak lazım. :)

Beğen

Son düzenleme:
🤔burda beğeni butonu güzel görünüyor ama derin mana taşıyor gibimegeldi dolaylı yollardan zorunlu beğeni ye zorluyor gibimegeldi.. inşallah yanlış yorumlara yol açmaz gereksiz birşey gibi me geldi onun yerine beğeni içerisine emoji gömülü olsa da beğenirken duygu ifadeleri olsa mesela 🤔👍😁👉👈🤙👋 bunlar gibi mesela.

🤔burda beğeni butonu güzel görünüyor ama derin mana taşıyor gibimegeldi dolaylı yollardan zorunlu beğeni ye zorluyor gibimegeldi.. inşallah yanlış yorumlara yol açmaz gereksiz birşey gibi me geldi onun yerine beğeni içerisine emoji gömülü olsa da beğenirken duygu ifadeleri olsa mesela 🤔👍😁👉👈🤙👋 bunlar gibi mesela.
Aslında imlecinizi beğen tuşunun üzerinde beklettiğinizde seçebileceğiniz bazı emoji çeşitleri mevcut ama mobil cihazda çıkmıyor derseniz bilemem, mobilde denemedim hiç.
1748690269100
Herhangi birini seçtiğinizde de gizli içerik açılıyor.
Sizin dediğiniz gibi zorla beğendiriyormuş gibi olmaması için beğen butonundan bağımsız olarak "İçeriği Görüntüle" gibi bir buton konulabilir.
Kimler sadece içeriği görüntülemiş, kimler gerçekten beğenmiş takdir etmiş ayrı ayrı görünür.

bir paylaşım gördüm, işinize yarayacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşıyorum. (Alıntıdır; düzenlenmiştir )

Fiber altyapısı olmayan bir kullanıcı ,vdsl 2 hatlarını (birisi türknet 75mbps diğeri millenicom 75mbps) birleştirerek iki kata yakın hız sağlamış.

peki nasıl yapmış?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bunlarda hep bilgi :)
Hocam ben kullanıyorum söylediğin şekilde. Tek sorun tek ip isteyen sitelerde tek iss olarak bağlanmak gerekli oluyor. Onun dışında hız konusunda mükemmel oluyor.

Geri