Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
düşünce güzel bu tür oluşumlarda önemli olan sürekliliktir hocam yoksa ömürleri en fazla bir hafta oluyor ama şahane bir sayfa olmuş tebrik ederim (elinizde viasat history yayini varsa belgesellere eklermisiniz?)Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemin linki bu m3u'yu kendim hazırladım şifre için iletişime geçin tuşuna basıp şifreyi alın Hadi Görüşürüz ve fikirlerinizi benle paylaşın![]()
Donma her zaman yayına bağlıdır 16lik internet olan herkes rahatlıkla açabilirDonmalar sizin internetinize bağlıdır arkadaşlar
Essek şakası değil bu konuyu açan arkadaş küfürlü şifre koymuşyorumlardan biri kendince eşek şakası yapmış linke tıklayınca küfürlü bir yazı çıkıyor
Tabikide beğendim hocam sizin her işe **** sürmenize cevabım budur.yaptığın siteyi ve koyduğun şifreyi kendin beğendin mi sahiden?
Hocam sizin yayın sitelerinizdeki küfürleri de gördüm ben merak etmeyinEssek şakası değil bu konuyu açan arkadaş küfürlü şifre koymuş![]()
Herhangi bir küfür yok benim sitelerimde sen gidip benim sitede 404 çekip log ararsan anında güzel bir küfür karşılarsinHocam sizin yayın sitelerinizdeki küfürleri de gördüm ben merak etmeyin![]()
Sonuçta iş aynı yere çıkıyor Hocam insan yaptığıyla diğerini yargılamalı. İyi GünlerHerhangi bir küfür yok benim sitelerimde sen gidip benim sitede 404 çekip log ararsan anında güzel bir küfür karşılarsin![]()
sen beğendiysen tamamdır. siten sana hayırlı uğurlu olsun.Tabikide beğendim hocam sizin her işe bok sürmenize cevabım budur
Şifre dosyası içinde seninkide neyseSonuçta iş aynı yere çıkıyor Hocam insan yaptığıyla diğerini yargılamalı. İyi Günler
Adı üzerine Hocam şifre insanın özel bir sayı ve harflerden oluşan kelimesiŞifre dosyası içinde seninkide neyse
Sitede şifre var hocamAdı üzerine Hocam şifre insanın özel bir sayı ve harflerden oluşan kelimesi
Artık sizin yüzünüzden yok hocam İyi GünlerSitede şifre var hocam![]()
İyi günler hocam çok naçizane bir sohbet olduArtık sizin yüzünüzden yok hocam İyi Günler