T
TEMELYUS
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sinetch forum web APK isteyen arkadaşlar indirip kullanabilir basit sade direk siteye yönlendiriyor
app by temelyus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğinize sağlık .Bu forumu seviyorum ,cloudstream programını keşfettiğimde çok sevinmiştim ardından kekikdevam çökünce çok üzülmüştüm fakat o günden sonra gerek repolar gerek yeni içerikler olsun çok daha gelişti.Birde emek verip işimizi kolaylaştıran üyeler olunca süper oluyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CloudContents cloudstream'de bulunan depo ve eklentilere ait @Latte 'nin html tabanlı github içeriği
app by temelyus
Box versiyonunu yapıp paylaşırımEmeğinize sağlık hocam. CloudContents uygulaması özellikle çok güzel olmuş. Sinemobil uygulaması sanırım boxta stabil değil ekranı aşağı kaydıramadım
SineMobil forumun mobil apk'sıhocam ben anlamadım, apk yı indirip ne yapacağız tarif eder misiniz
Aynen bende anlamadımCloudcontents uygulamasını çalıştırınca şöyle bir hata alıyorum Ekli dosyayı görüntüle 8380
Söz vermemekle beraber denemeye başladım bile fakat forum sitemizin kumanda ile uyumlu olmaması sebebiyle biraz uğraştıracak bilgisayarım olmadığı için biraz uğraştırıyor fakat dediğim gibi elimden geleni yapmaya çalışacağımAPK için teşekkürler boxlara özel uygulamayı Sizden rica ederiz