Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemin linki bu m3u'yu kendim hazırladım şifre için iletişime geçin tuşuna basıp şifreyi alın Hadi Görüşürüz ve fikirlerinizi benle paylaşın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şifre ne hocamZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemin linki bu m3u'yu kendim hazırladım şifre için iletişime geçin tuşuna basıp şifreyi alın Hadi Görüşürüz ve fikirlerinizi benle paylaşın![]()
Site güzel olmuş eline sağlık şifreyi kaldırırsan çok daha güzel olur benceZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemin linki bu m3u'yu kendim hazırladım şifre için iletişime geçin tuşuna basıp şifreyi alın Hadi Görüşürüz ve fikirlerinizi benle paylaşın![]()
Hocam amacım zaten sizi test etmekti şifre için iletişim tuşuna bastığında siteye atıyo orda yazıyo şifre; vettelaçıklama yok ne olduğu belli değil şifre istiyor benden alın demişsin saçma sapan bir konu
Şifreyi buldum zaten xD yinede teşekkür ederim bulamayanlar için iyi olurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
NeyiHocam silermisiniz?
Küfürlü vs key eklemeHocam silermisiniz?
Hocam uğraştığım site olduğu için şuan da free 1 ay boyunca sonra şifre sistemi ekleyeceğimSite güzel olmuş eline sağlık şifreyi kaldırırsan çok daha güzel olur bence
Bazı Sinema kanalları çalışmıyor haber de aynı şekilde tivi ve yeşil kanalların hiçbiri açılmıyor bilgineZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Anladım...Hocam uğraştığım site olduğu için şuan da free 1 ay boyunca sonra şifre sistemi ekleyeceğim
Elime m3u8 linki geçtikçe ekliyorum hocam ve yeşil kanallar çalışıyorBazı Sinema kanalları çalışmıyor haber de aynı şekilde tivi ve yeşil kanalların hiçbiri açılmıyor bilgine
Cok guzel olmus sagolun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sistem güzel duruyor bedava oldugu surece bence tutulur ucretli sisteme gecince neden tutmaz kısaca özetliyim kanallar birbirine girmis vaziyette belgesel kanalında film kanalı mevcut sinema kanalları farklı orjin kanallar degil fx harici bir de kanallar her seferinde acılmıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.