Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her yıl aynı muhabbet sezon başı şampiyon Fenerbahçe diyorlar sonuç ortadaSinan Hoca video da Fenerbahçe nin 2026 da banko şampiyon olacağını hatta 2 yıl üstüste şampiyonluk yaşayacağını dile getirdi Detaylar videoda
Her yıl aynı muhabbet sezon başı şampiyon Fenerbahçe diyorlar sonuç ortada
5 10 gün önce Kıbrıs'tayim ayık kafalı kimse yokVideo nun 37. Dakika dan itibaren izle ben demiyorum Sinan Hoca diyor ayrıca Sinan Hoca Kıbrıs ta yaşıyor meşhur astrolog
guzel sakaymis bu Astrolog mudur nedir bilmem acil bi Doktora gorunsun bence
neyi doğru bilmişte bu adam fenerin şampiyon olacağını biliyorDünyada meşhur ünlü astrolog olan Sinan Hoca yı duymadınız mı? Aaa çok ayıp
neyi doğru bilmişte bu adam fenerin şampiyon olacağını biliyor
Bu hakemler varken Şampiyonlukmu
Hiç gülesim yoktu![]()
Bu Sinan denen adam Hakemleri hesaba katmamış herhalde
izleyip görelimBu akşam yayınlamış Cevheri Güven videosunu izledim hatta > konu kapanmıştır sayfa da paylaştım kısacası reis ve ali koç hakkında detaylı bilgiye şahit olursun
-izleyip görelim
Paran varsa ...yatır ! Fenerbahçe Yine şampiyon olacak bir gün,ama !! Galatasaray izin vermiyor mu acaba?Sinan Hoca video da Fenerbahçe nin 2026 da banko şampiyon olacağını hatta 2 yıl üstüste şampiyonluk yaşayacağını dile getirdi Detaylar videoda
Şampiyon olamasa bile 1. olurlar ;(Sinan Hoca video da Fenerbahçe nin 2026 da banko şampiyon olacağını hatta 2 yıl üstüste şampiyonluk yaşayacağını dile getirdi Detaylar videoda