Hayatta kalma konulu dizi önerileri

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
171
Gerilimi ve Umudu Aynı Anda Yaşatan, hayatta kalma konusu işlenen dizi severler buraya... Sizlere 8 güzel dizi tavsiyesinde bulunacağız.

The-Rain-Netflix-2018-TV-Series.webp

Listenin tüm detayları blog sitemizdeki yazımızda mevcut: Hayatta Kalma Temalı 8 Güzel Dizi: Gerilimi ve Umudu Aynı Anda Yaşatan Yapımlar - Sinetech

İşte hayatta kalma konulu dizi tavsiyeleri:

1. The Last of Us (HBO)
2. Yellowjackets (Showtime)
3. Lost (ABC)
4. Snowpiercer (Netflix / TNT)
5. Into the Night (Netflix)
6. The Rain (Netflix)
7. All of Us Are Dead (Netflix)
8. Yakamoz S-245 (Netflix)

Sizin tavsiyeniz varsa, yorumlarda belirtiniz :)

Snowpiercer dizisini değil ama filmini izlemiştim güzel bir filmdi izlemenizi tavsiye ederim.

Gerilimi ve Umudu Aynı Anda Yaşatan, hayatta kalma konusu işlenen dizi severler buraya... Sizlere 8 güzel dizi tavsiyesinde bulunacağız.

The-Rain-Netflix-2018-TV-Series.webp

Listenin tüm detayları blog sitemizdeki yazımızda mevcut: Hayatta Kalma Temalı 8 Güzel Dizi: Gerilimi ve Umudu Aynı Anda Yaşatan Yapımlar - Sinetech

İşte hayatta kalma konulu dizi tavsiyeleri:

1. The Last of Us (HBO)
2. Yellowjackets (Showtime)
3. Lost (ABC)
4. Snowpiercer (Netflix / TNT)
5. Into the Night (Netflix)
6. The Rain (Netflix)
7. All of Us Are Dead (Netflix)
8. Yakamoz S-245 (Netflix)

Sizin tavsiyeniz varsa, yorumlarda belirtiniz :)

bu tavsiye olarak vermiş olduğunuz dizileri nereden nasıl izlenebilir tşk ler

Yukarıdakilerin biri hariç the last of us diğerlerini öneririm.bu dizi lezbiyenliği ve erkek erkeğe ilişkiyi öven iğrenç bir dizi. Dead set var farklı ülkeler tarafından çekilmiş zombi dizisi. The terör var İngilizce dizisi. Feat the Walking Dead zombi dizisi. The stand var vampir tarzı bir dizi. To the lake var Rus yapımı virüs dizisi. Sweet home Kore yapımı yaratıklı bir dizi.

Hayatta kalma konusunda sürükleyici

Ekli dosyalar

• IMG_1089.jpeg
    IMG_1089.jpeg
    19.6 KB · Görüntüleme: 5
Bilirmisiniz cok eskilerden trt1 cumartesi geceleri saat 24 gibi haftada bir yayinlanan Ziyaretciler adinda bir dizi vardi uzayli istilasi ile ilgili super bir diziydi

Hatırlamaz olur muyuz, sonra yeniden çektiler hatta.

Ekli dosyayı görüntüle 8347

Ekli dosyayı görüntüle 8348
Eyvallah hocam omurler gorun siz youtube ilk basladiginizdan beri uyenizim sayenizde next my box aldim,sizin drivden hep uygulamari yukledim sayenizde hobi olarak ogrendim size ne kadar tesekkur etsem azdir Allah razi olsun sizden

Hocam Size Ailecek izleyebileceginiz dizi tavsiyesi verebilirmiyim

Hocam Size Ailecek izleyebileceginiz dizi tavsiyesi verebilirmiyim
Tabii ki verebilirsiniz ama en güzeli bunun için ayrıca bir başlık açmanız olacaktır. Bu başlık altında hayatta kalma konulu dizileri konuşuyoruz :giggle:

Baslik acmiyayim bir diger konuda da vermistim onu kirlilik olmasin bir alt konu da var hocam.

Geri