WhatsApp Çıkış Yap Seçeneği

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
173
WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirecek yeni bir özellikle gündemde. Yeni “çıkış yap” seçeneği sayesinde kullanıcılar, hesaplarını silmeden uygulamadan geçici olarak ayrılabilecek.

indir-81.webp

Daha fazla bilgi blog sitemizde : Sohbetleriniz Güvende Kalacak: WhatsApp’a Çıkış Yap Seçeneği Geliyor - Sinetech

İos a getirdiği transkript seçeneğini androide eksik getirdi ios cihazlarda Türkçe kullanılırken Android'de henüz Türkçe mevcut değil önce bu eksiği tamamlayıp sonra başka işlere yoğunlaşmaları gerekiyor bu meta şirketinin hâl hareketleri gerçekten garip.

İos a getirdiği transkript seçeneğini androide eksik getirdi ios cihazlarda Türkçe kullanılırken Android'de henüz Türkçe mevcut değil önce bu eksiği tamamlayıp sonra başka işlere yoğunlaşmaları gerekiyor bu meta şirketinin hâl hareketleri gerçekten garip.
Kullanmadığım bir özellikti :) Bazen İos cihaza sahip olsan da kullanmıyorsun işte :D

Kullanmadığım bir özellikti :) Bazen İos cihaza sahip olsan da kullanmıyorsun işte :D
İnstagram da kullanıyorum gürültülü ortamda sesli mesajları direkt text çevirip okuyorum ama whatsapp androide bu özelliği tam olarak getirmediği için biraz sıkıntı oluyo 😅

İnstagram da kullanıyorum gürültülü ortamda sesli mesajları direkt text çevirip okuyorum ama whatsapp androide bu özelliği tam olarak getirmediği için biraz sıkıntı oluyo 😅
Sayende artık bende kullanmaya başladım. Sağolasın :D

Benim bunun Instagram'da haberim bile yoktu ;))
WhatsApp için keşke Türkçe desteği olsaymış diyorum ben de her zaman.
Annem mesaj yazmayı beceremediği için sesli mesaj atar genelde. Ona İngilizce konuşturmayı öğretmektense telefona Türkçe öğretmek daha iyi olurdu 😅

Benim bunun Instagram'da haberim bile yoktu ;))
WhatsApp için keşke Türkçe desteği olsaymış diyorum ben de her zaman.
Annem mesaj yazmayı beceremediği için sesli mesaj atar genelde. Ona İngilizce konuşturmayı öğretmektense telefona Türkçe öğretmek daha iyi olurdu 😅
Benim annem ses ile yazdırıyor henüz, rahatım bu anlamda 😀

Geri