Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 255 75.7%
  • Gerek yok

Oy: 25 7.4%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 107 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    337
Bu işin uzmanı değilim ama yine de bir şeyler anlatmaya çalıştım fakat forum mesaj kısıtlaması 2000 karakter olduğu için 25 bin karakterden dolayı buraya ekleyemedim.
Basit anlamda neler yapılması gerektiğine dair yazdıklarım boşa gitmesin diye bir yöntem arayıp en sonunda bir html sayfasına sığdırabilirim dedim.

bu sayfada yazdıklarımı uzun olduğu için okumak zor gelmezse bir göz atabilirsiniz. Elimden geldiğince basite indirgeyip anlatmaya çalıştım.

Kolay gelsin herkese.
teşekkürler. epey detaylıca anlatım yol gösterici olmuş.

Benim naçizane beklentim birkaç adet yeni filimlerin olduğu birkaç dizi birde mor kanallar.başkada bir beklentim yok
Depomdaki eklentiler sizin istediğiniz gibi ilerliyor sanırım.
Ben de kendi kullanabileceklerimi ekliyorum sadece. Bir iki tane istek olarak geldiği için eklediğim var fakat özellikle DaddyLive, DiziFun, WebdramaTurkey ve powerdizi/powersinema eklentilerini neredeyse her gün kullanıyorum.

Depomdaki eklentiler sizin istediğiniz gibi ilerliyor sanırım.
Ben de kendi kullanabileceklerimi ekliyorum sadece. Bir iki tane istek olarak geldiği için eklediğim var fakat özellikle DaddyLive, DiziFun, WebdramaTurkey ve powerdizi/powersinema eklentilerini neredeyse her gün kullanıyorum.
Sen bizi bırakma bizde seni bırakmayalım dostum böylece geçinip gidelim 😁 uğraşan emek veren diger arkadaşlarında emeğine sağlık iyili varsınız

Güncelleme
(02 Haziran 2025)​

VavooTR eklentisi eklenmiştir.

Özellikler:

- Spor Kanalları:
  • Türkiye/Türkçe spor içerikli kanalların listesinin olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
- Genel Kanallar:
  • Spor kanalları dışında Türkiye/Türkçe tüm kanalların olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.

Değişiklikler ve diğer TOGrup adlı eklentiden farkları:

• Spor Kanalları:
    • VPN ihtiyacı olmadan açılır.
  • Genel Kanallar:
  • TOGrup Eklentisi:
    • Kullanmak için hala VPN gerekmektedir.

Lütfen bireysel olarak kanalların bağlantı adreslerini alıp kullanmayın ve eklenti üzerinden izlemeye çalışın. Aksi halde diğerlerinin de izlemek isteyebileceği kanalların açılmasına engel olma riski taşıyor. Bu hassasiyeti gösterirseniz sevinirim.

Yeni eklentiler için depo içerisine girip kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda Latte veya sinetech kısa koduyla depoyu ekleyip kullanıyorsanız Ayarlar/Eklentiler içerisine girdiğinizde "Latte - Sinetech.tr Özel Cloudstream Deposu" adlı depo adına tıklayıp kurulu olmayan eklentiler listesinde alfanetik olarak yeni eklenti veya eklentileri bulabilirsiniz.

1748840567796

Güncelleme
(02 Haziran 2025)​

Özellikler:

- Spor Kanalları:
  • Türkiye/Türkçe spor içerikli kanalların listesinin olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
- Genel Kanallar:
  • Spor kanalları dışında Türkiye/Türkçe tüm kanalların olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.

• Spor Kanalları:
  • Genel Kanallar:
  • TOGrup Eklentisi:

Lütfen bireysel olarak kanalların bağlantı adreslerini alıp kullanmayın ve eklenti üzerinden izlemeye çalışın. Aksi halde diğerlerinin de izlemek isteyebileceği kanalların açılmasına engel olma riski taşıyor. Bu hassasiyeti gösterirseniz sevinirim.

Yeni eklentiler için depo içerisine girip kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda Latte veya sinetech kısa koduyla depoyu ekleyip kullanıyorsanız Ayarlar/Eklentiler içerisine girdiğinizde "Latte - Sinetech.tr Özel Cloudstream Deposu" adlı depo adına tıklayıp kurulu olmayan eklentiler listesinde alfanetik olarak yeni eklenti veya eklentileri bulabilirsiniz.

Eline sağlık kardeşim

Güncelleme
(02 Haziran 2025)​

Özellikler:

- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:

• Spor Kanalları:
  • Genel Kanallar:
  • TOGrup Eklentisi:

Teşekkürler

Bu işin uzmanı değilim ama yine de bir şeyler anlatmaya çalıştım fakat forum mesaj kısıtlaması 2000 karakter olduğu için 25 bin karakterden dolayı buraya ekleyemedim.
Basit anlamda neler yapılması gerektiğine dair yazdıklarım boşa gitmesin diye bir yöntem arayıp en sonunda bir html sayfasına sığdırabilirim dedim.

bu sayfada yazdıklarımı uzun olduğu için okumak zor gelmezse bir göz atabilirsiniz. Elimden geldiğince basite indirgeyip anlatmaya çalıştım.

Kolay gelsin herkese.
Hmm, programlama bilmeyen için karmaşık bir süreç. Sayfa aralarında kaybolmaması için ne yapılabilir acaba🤔

Hmm, programlama bilmeyen için karmaşık bir süreç. Sayfa aralarında kaybolmaması için ne yapılabilir acaba🤔
Kaybolmamak pek mümkün değil.

Haklı sebeplerden dolayı siteleri tasarlaryanlar da kaybolunsun ve bir şeyler alınmasın diye değiştirip duruyorlar zaten kodlarını. Bir yerden sonra yarışa dönüyor ve "üff" dedirtiyor yani ;))

Güncelleme
(02 Haziran 2025)​

Özellikler:

- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:

• Spor Kanalları:
  • Genel Kanallar:
  • TOGrup Eklentisi:

Teşekkürler..

Geri