Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeşim benim Her zamanki gibi çok naziksin...Kolaylıklar dilerim...Selam sırf avatarı yüzünden hala yaşlandığına inanamadığım şahsiyet)
Hala çalışıyorum yalnız şu anda![]()
teşekkürler. epey detaylıca anlatım yol gösterici olmuş.Bu işin uzmanı değilim ama yine de bir şeyler anlatmaya çalıştım fakat forum mesaj kısıtlaması 2000 karakter olduğu için 25 bin karakterden dolayı buraya ekleyemedim.
Basit anlamda neler yapılması gerektiğine dair yazdıklarım boşa gitmesin diye bir yöntem arayıp en sonunda bir html sayfasına sığdırabilirim dedim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu sayfada yazdıklarımı uzun olduğu için okumak zor gelmezse bir göz atabilirsiniz. Elimden geldiğince basite indirgeyip anlatmaya çalıştım.
Kolay gelsin herkese.
Bu ilk sayfada Cloudstream indirme linki yok muydu?
Benim naçizane beklentim birkaç adet yeni filimlerin olduğu birkaç dizi birde mor kanallar.başkada bir beklentim yokteşekkürler emeklerin için hemen Latteyi yükleyim.destek süper![]()
Depomdaki eklentiler sizin istediğiniz gibi ilerliyor sanırım.Benim naçizane beklentim birkaç adet yeni filimlerin olduğu birkaç dizi birde mor kanallar.başkada bir beklentim yok
Sen bizi bırakma bizde seni bırakmayalım dostum böylece geçinip gidelimDepomdaki eklentiler sizin istediğiniz gibi ilerliyor sanırım.
Ben de kendi kullanabileceklerimi ekliyorum sadece. Bir iki tane istek olarak geldiği için eklediğim var fakat özellikle DaddyLive, DiziFun, WebdramaTurkey ve powerdizi/powersinema eklentilerini neredeyse her gün kullanıyorum.
Rica ederim iyi eğlenceler.Teşekkürler
Eline sağlık kardeşimGüncelleme
(02 Haziran 2025)
VavooTR eklentisi eklenmiştir.
Özellikler:
- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:
- Türkiye/Türkçe spor içerikli kanalların listesinin olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
- Spor kanalları dışında Türkiye/Türkçe tüm kanalların olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
Değişiklikler ve diğer TOGrup adlı eklentiden farkları:
- Spor Kanalları:
- VPN ihtiyacı olmadan açılır.
- Genel Kanallar:
- TOGrup Eklentisi:
Kullanmak için hala VPN gerekmektedir.
Lütfen bireysel olarak kanalların bağlantı adreslerini alıp kullanmayın ve eklenti üzerinden izlemeye çalışın. Aksi halde diğerlerinin de izlemek isteyebileceği kanalların açılmasına engel olma riski taşıyor. Bu hassasiyeti gösterirseniz sevinirim.
Yeni eklentiler için depo içerisine girip kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda Latte veya sinetech kısa koduyla depoyu ekleyip kullanıyorsanız Ayarlar/Eklentiler içerisine girdiğinizde "Latte - Sinetech.tr Özel Cloudstream Deposu" adlı depo adına tıklayıp kurulu olmayan eklentiler listesinde alfanetik olarak yeni eklenti veya eklentileri bulabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi eğlenceler.Eline sağlık kardeşim
TeşekkürlerGüncelleme
(02 Haziran 2025)
Özellikler:
- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:
- Türkiye/Türkçe spor içerikli kanalların listesinin olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
- Spor kanalları dışında Türkiye/Türkçe tüm kanalların olduğu kanal grubunu gösterir. Kaç adet kanal olduğu kanal grubunun adının yanında yazılarak gösterilmiştir.
- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:
- TOGrup Eklentisi:
Lütfen bireysel olarak kanalların bağlantı adreslerini alıp kullanmayın ve eklenti üzerinden izlemeye çalışın. Aksi halde diğerlerinin de izlemek isteyebileceği kanalların açılmasına engel olma riski taşıyor. Bu hassasiyeti gösterirseniz sevinirim.
Yeni eklentiler için depo içerisine girip kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda Latte veya sinetech kısa koduyla depoyu ekleyip kullanıyorsanız Ayarlar/Eklentiler içerisine girdiğinizde "Latte - Sinetech.tr Özel Cloudstream Deposu" adlı depo adına tıklayıp kurulu olmayan eklentiler listesinde alfanetik olarak yeni eklenti veya eklentileri bulabilirsiniz.
Hmm, programlama bilmeyen için karmaşık bir süreç. Sayfa aralarında kaybolmaması için ne yapılabilir acabaBu işin uzmanı değilim ama yine de bir şeyler anlatmaya çalıştım fakat forum mesaj kısıtlaması 2000 karakter olduğu için 25 bin karakterden dolayı buraya ekleyemedim.
Basit anlamda neler yapılması gerektiğine dair yazdıklarım boşa gitmesin diye bir yöntem arayıp en sonunda bir html sayfasına sığdırabilirim dedim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu sayfada yazdıklarımı uzun olduğu için okumak zor gelmezse bir göz atabilirsiniz. Elimden geldiğince basite indirgeyip anlatmaya çalıştım.
Kolay gelsin herkese.
Kaybolmamak pek mümkün değil.Hmm, programlama bilmeyen için karmaşık bir süreç. Sayfa aralarında kaybolmaması için ne yapılabilir acaba![]()
Teşekkürler..Güncelleme
(02 Haziran 2025)
Özellikler:
- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:
- Spor Kanalları:
- Genel Kanallar:
- TOGrup Eklentisi: