stabil çalışıyor ellerinize sağlık güzel olmuşArkadaşlar Merhaba;
Bu kadar balık yemek yeter şimdi balık tutma zamanı dedim ve şahsımın da kullanmış olduğu İptv M3u tarama py'sini sizlerle paylaşıyorum.
Kullanımı oldukça basit. İçerisine 4 txt comboda ekledim.(siz internet yada ilerleyen zamanlarda kendinizde combo oluşturabilirsiniz) İlk önce rar dosyasını masaüstüne çıkaralım. Ardından "Kızılkahin_Baron66_Hızlı_m3uTara.py"dosyasını çift tıklayıp çalıştıralım.Listeden combo seçmeniz istenecek 1.2.3.4.5 İstediğiniz combonun yanındaki rakamı yazıyoruz. Örnek biz 5- Sinetech_Baron66.txt combosunu kullanmak istiyoruz. Sadece 5 yazıp enterlıyoruz.Ardınan kaç adet bot kullanmak istiyorsunuz 1-15 arasında bir sayı giriniz yazıcak,buraya bir sayı girin (tavsiyem hep 5 girin.Ne kadar fazla bot girerseniz panelin banlama şansı o kadar yüksek olur. Buraya'da 5 yazıp enterladık.Şimdi önümüze "Panel ve Port girin yazacak buraya şu şekilde olacak gibi yazınız (örnekZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) kopyala yapıştır da yapabilirsiniz.Bunuda yapıştırdık şimdi bize kanal katagori eklensin mi diye soracak eger kanalları ve filmleri listelemek istersek 1 istemezsek 2 yazıp enterlıyoruz.( eğer 1 i yazarsak çok fazla yazı kalabalığı olacaktır bilginiz olsun) Şimdi tarama başladı, bulduğu m3u linklerini hits klasörüne otomatik olarak atar.Seçip sizde izleyebilir yada bizim gibi paylaşım yapabilirsiniz. Örnek verdiğim panelin bir kısmını sizin için taradım. Hits klasöründe bulabilirsiniz. Py yi çaıştırmak için Python'un 3.8.9 sürümü gerekebilir zira bende bu sürümle çalışıyor. Siz internetten bulup indirebilirsiniz ama ben yine de İndirme sitesinin linkini aşağıya bırakacağım.Tarama yapmak için DNS ler internette oldukça fazla arayıp bulup sizde tarayabilirsiniz. Keyifli günlerde kullanınız.
Birde beğenip teşekkür ederseniz ne mutlu bana...
1.Python indirmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
2.Kızılkahin_Baron66_Hızlı_m3uTara.py
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
3.Kızılkahin_Baron66_Hızlı_m3uTara.py alternatif Link