Öneri Android 13 TV x86 çok yakında geliyor... (Çıktı linkler aşağıda)

Android tv için Android paylaşmışlar nasıl tvye olmuyor anlamadım 🤣🤣
Açıklayıcı bilgi; "Android tv O.S." google sertifikalı Android cihazlar için (ARM tabanlı televizyon, tv boxlar vb.) geliştirilen ve sunulan işletişim sistemidir (O.S.). Bu bağlamda bu sorunuz anlaşılabilir, ve fakat yukarida ki duyuruya daha dikkatli bakarsanız, bahsedilen sürüm x86 sürümü yani x86 tabanlı sistemler içindir yani evimizdeki bilgisayarları ve laptopları bu kategoriye sokabiliriz. (Bildiğim kadarıyla.)

Açıklayıcı bilgi; "Android tv O.S." google sertifikalı Android cihazlar için (ARM tabanlı televizyon, tv boxlar vb.) geliştirilen ve sunulan işletişim sistemidir (O.S.). Bu bağlamda bu sorunuz anlaşılabilir, ve fakat yukarida ki duyuruya daha dikkatli bakarsanız, bahsedilen sürüm x86 sürümü yani x86 tabanlı sistemler içindir yani evimizdeki bilgisayarları ve laptopları bu kategoriye sokabiliriz. (Bildiğim kadarıyla.)
Teşekkürler açıklayıcı oldu 👍😄

Mi box 1 ci nesile gelmez kesin neyse usta telegram sayfasina baktım baya iyi bu arada ama nerden indiricem ISO dosyasini bulamadım link yada Telegramda dosyayı hangisi olduğunu emin olamadim daha doğrusu herşey için saolun mini PC alanlar için çok mantıklı sistem

Son düzenleme:
Mi box 1 ci nesile gelmez kesin neyse usta telegram sayfasina baktım baya iyi bu arada ama nerden indiricem ISO dosyasini bulamadım link yada Telegramda dosyayı hangisi olduğunu emin olamadim daha doğrusu herşey için saolun mini PC alanlar için çok mantıklı sistem
Andorid 9 ve 11 olarak mevcut, hatta @Sinetech youtube kanalında ayrıntılı kurulumları var, android 13 Tv henüz yayınlanmadı geliştirici tarafından bekliyoruz...

önceki sürümler için linkler Yardım - Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

İlk pc ler, 8086, 286, 486 diye adlandırılıyordu, o dönemi yaşayanlar için anlaşılması daha kolay. İlk bilgisayarım, Commodore vs hariç 8086 idi, 256k hafızası vardı, her bir K, bir entegre. Yani anakart büyüklüğündeki ram kartında, 256 adet 1 k lık çip var. Beş çeyreklik disketiyle, hdd siz, çalışır durumda duruyor, Koç müzesinde yoktur bendeki eski döküntüler 😝 Bitirme tezim için almıştım, pw-professional write ve formtools günleri, nereden nereye

Android 13 x86_64, NTFS bölümüyle uyumlu değildir, Fat32, exFat veya EXT4'e yüklenmelidir.

Android'in 6.7 ve 6.9 çekirdeklerinde rastgele yeniden başlatılmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bu sorunu gidermek için 6.1 çekirdeğini kullanın.

Google Drive indirme linki :

ve geliştiricinin tanıtım videosu

şimdi güzel bir @Sinetech tanıtım videosu gelir mi :)

Son düzenleme:
@dehakan7 "-Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? :cool:"

Geri