Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kanallar yavaş mı açılıyor?Neredeyse tüm kanallar var ve aktif olarak çalışıyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Isterseniz ben de yaparım dosya olarak paylaşırım güncelleme gelmez ama güncel tutmak size kalmış bir şey olur
yayınları 5 saniye geriye sarıp tekrar aynı yeri gosteriyor donmak takılma ulusal kanallar dahil aynı sorun sinema salon kanalları vizyon ffilmleri veriyor uygulama güzel lakın takılma donma geriye sarma usandırıyor cozum olacaksa neden olmasınIsterseniz ben de yaparım dosya olarak paylaşırım güncelleme gelmez ama güncel tutmak size kalmış bir şey olur
Kanallar evet doğru yavaş açılıyorKanallar yavaş mı açılıyor?
Ellerinize sağlık hocam ama kanal geçişleri çok yavaşNeredeyse tüm kanallar var ve aktif olarak çalışıyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben kendim kablo ve rec yayınlarını sunucuma çekip oradan dağıtıp kendim kullanıyorum. Sakultah ise yayınları kendi sunucusuna çekip oradan foruma dağıtıyor dağıttığı m3u içinde muhtemelen burada ki kanallar vardır. Dediğim gibi bende o da rec ve kablo yayınlarını kullanıyoruz sakultahın verdiği rec m3u listesi içine bakabilirsiniz.
Kategorize yaptim Sizler icin Eline Emegine Saglik KardesimNeredeyse tüm kanallar var ve aktif olarak çalışıyor:
Vaktim olduğunda ve unutmazsam yarın bakayım listeyeyayınları 5 saniye geriye sarıp tekrar aynı yeri gosteriyor donmak takılma ulusal kanallar dahil aynı sorun sinema salon kanalları vizyon ffilmleri veriyor uygulama güzel lakın takılma donma geriye sarma usandırıyor cozum olacaksa neden olmasın