Öneri DOLU DOLU Tüm KANALLAR şifreli ve şifresiz M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4k sinema kanalları dublaj ingilizce

Önce emeğinize sağlık. Umarım bazı sorunları süreçte düzelteceksin. Biraz geç açılıyor kanallar ve sıkça takılıp donma yapıyor. Kolay gelsin.

@sakultah Bu listeye bir el atsanız biliyoruz ki siz daha kullanılabilir ve türkçe dublaj olması yonunde bir şeyler yapıp düenlenmiş hali ile bizlere
yardımcı olabilirsiniz ayrıca @patr0n arkadaşımız da yapabilir teşekkür ederiz

@sakultah Bu listeye bir el atsanız biliyoruz ki siz daha kullanılabilir ve türkçe dublaj olması yonunde bir şeyler yapıp düenlenmiş hali ile bizlere
Isterseniz ben de yaparım dosya olarak paylaşırım güncelleme gelmez ama güncel tutmak size kalmış bir şey olur

Isterseniz ben de yaparım dosya olarak paylaşırım güncelleme gelmez ama güncel tutmak size kalmış bir şey olur
yayınları 5 saniye geriye sarıp tekrar aynı yeri gosteriyor donmak takılma ulusal kanallar dahil aynı sorun sinema salon kanalları vizyon ffilmleri veriyor uygulama güzel lakın takılma donma geriye sarma usandırıyor cozum olacaksa neden olmasın

Ben kendim kablo ve rec yayınlarını sunucuma çekip oradan dağıtıp kendim kullanıyorum. Sakultah ise yayınları kendi sunucusuna çekip oradan foruma dağıtıyor dağıttığı m3u içinde muhtemelen burada ki kanallar vardır. Dediğim gibi bende o da rec ve kablo yayınlarını kullanıyoruz sakultahın verdiği rec m3u listesi içine bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• playlist (1).m3u
    12.8 KB · Görüntüleme: 78
yayınları 5 saniye geriye sarıp tekrar aynı yeri gosteriyor donmak takılma ulusal kanallar dahil aynı sorun sinema salon kanalları vizyon ffilmleri veriyor uygulama güzel lakın takılma donma geriye sarma usandırıyor cozum olacaksa neden olmasın
Vaktim olduğunda ve unutmazsam yarın bakayım listeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri