Müzik içerikli m3u listesi

hanci

Üye
Konular
7
Hepinize kolay gelsin
Şöyle muziklerle dolu bir m3u paylasimi yapabilecek ya da hazırda olan liste varmidir

@Latte desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık

Link burda geliştirmeye çalışıyoruz

Güncellemeler devam ediyor

27.05.2025 Salı gunu
26 tane yabancı müzik kanalı eklendi.

**Yeni Eklenen Yabanıcı Müzik Kanalları:** 31/05/2025
29 adet.
- V2Beat Tv
- Parsa TVM20 TV
- Vevo Schlager Pop
- Vevo Pop
- 4 Fun TV
- Kiss TV
- Kuriakos Music
- 30A TV
- Biz Music
- 1 HD Music
- M2 Music
- Circle Country
- Kiss Kiss Italia
- Radio Piter Pan TV
- Ocko Express
- Ocko Gold
- Ocko TV
- NRG 91
- Baraza TV
- Tierra Mia
- Sky Folk
- Radyo Italia TV
- Kronehit TV
- Deejay TV
- Retro Music
- Radio Capital TV
- Q Music NL
- Spirit TV
- Magic TV

Desteklerinizi bekliyorum.

Güzel bir müzik listesi olması ümidiyleScreenshot 2025 05 31 11 18 15 264 comandroidchrome edit

Son düzenleme:
Arabesk, pop vs karışık olabilir diyorsanız ben size url adreslerini verebilirim tek tek kanalları oluşturup liste yapmanız için.

Arabesk, pop vs karışık olabilir diyorsanız ben size url adreslerini verebilirim tek tek kanalları oluşturup liste yapmanız için.
Liste yapma işini bilmiyorum cevap için teşekkürler nasıl yaparım onu hazıra konmak istemiyorum ama öğrenmek için iyi olur

Liste yapma işini bilmiyorum cevap için teşekkürler nasıl yaparım onu hazıra konmak istemiyorum ama öğrenmek için iyi olur
O zaman sorun değil ben hallederim.
Dosya olarak verirsem kullanabilir misiniz?

Ben televizio kullanıyorum buna uygun olan şekilde olursa sevinirim çok teşekkür ederim ilgi alakana
URL olarak vereyim o zaman çok fazla kanal olmasa da (23 adet kadar ekledim) müzik kanalları olduğu için çeşitlilik olarak yeterse ne ala.

Bu kısaltılmış adresi kullanabilirsiniz.

HTTP:
https://tinyurl.com/hanci-muzik

Ben televizio kullanıyorum buna uygun olan şekilde olursa sevinirim çok teşekkür ederim ilgi alakana
Televizoya dosya olarak eklenebilir, ayrıca sürümünüz pro ise herhangi bir listeden istemediğiniz kanalları kapatabilirsiniz. (ayarlar/ek ayarlar/ebeveyn denetimleri açık olacak)

Ben bu URL ye ek yapabilirmiyim bu konuda nasıl destek olabilirsiniz çok teşekkür ederim mükemmel olmuş emeğinize sağlık

Ben bu URL ye ek yapabilirmiyim bu konuda nasıl destek olabilirsiniz çok teşekkür ederim mükemmel olmuş emeğinize sağlık
Ek yapmak isterseniz eklemek istediğiniz müzik kanallarının bilgilerini yani URL adresi ve ismi ya da hazır bir liste gibi bana iletebilirsiniz.

HTTP:
https://gitlatte.github.io/m3ueditor

Bu benim m3u listesi oluşturma ve düzenleme için oluşturduğum proje sayfam.

Bulduğunuz müzik kanallarının m3u8 adreslerini buradan birer kanal gibi ekleyerek liste oluşturabilirsiniz.
Oluşturduğunuz listeleri kaydedip bana iletirseniz size verdiğime ek yaparım ve siz aynı adresten kullanırken her seferinde listedeki kanallar yeni eklenenlerle birlikte artarak güncel kalır.

Rica ederim. Bulduğunuz ya da oluşturduğunuz yeni müzik kanallarının listelerini bu başlık altından paylaşıp beni etiketlerseniz daha iyi iletişim kurabiliriz ve forumdaki diğer arkadaşlarımız da eğer ilgileniyorlarsa bundan faydalanırlar.

@hanci liste toparlandığında linki ilk mesaja eklersen güzel olur . Güncelleme yapılarak İnsanların özellikle isteyebileceği bir liste haline gelebilir. Arada heba olmasın. konu güzel.

Geri