sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Daddy eklemedim hiç benUstam senin bu daddy m3u adresi hangi paylaşımda vardı kaybettim de M3U adresini televizo Player guncellenince kayboldy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daddy eklemedim hiç benUstam senin bu daddy m3u adresi hangi paylaşımda vardı kaybettim de M3U adresini televizo Player guncellenince kayboldy
Genelde sen paylaşıyorsun ya sen atmıştın sandımDaddy eklemedim hiç ben
İyi dedin dur yapım onu vpnsiz olursaGenelde sen paylaşıyorsun ya sen atmıştın sandım
O siteden yayın çekiyo benim elimde olan değilplaylist 2 olan spor listendeki asporu kontrol edermisin takılmış
Apiden alıyor ne varsa o listede
Ne varsa o şuan elimde olan bir şey değil olsa eklerim zatenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8121
Gidersin alırsın aylık 300 ,400 TL verip orijinal abonelik izlersin elimde olan bir şey olsa eklerim herkes kullansın ama olmuyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8121
yav ne 300 400 tl verip abonelik alırsın diye emir veriyorsun ki hayırdır yaniGidersin alırsın aylık 300 ,400 TL verip orijinal abonelik izlersin elimde olan bir şey olsa eklerim herkes kullansın ama olmuyor
Sadece sana gülerim güzel kardeşim iyi günler üslubum düzgünpaylaşım yapmışsın sinema kanallarının 2.cilerini sorduk adam gibi yanıt vereceğine caz yapıyorsun
Gelip 300-400 tl verip abonelik alır izlersin falan yazma o zaman.Sadece sana gülerim güzel kardeşim iyi günler üslubum düzgün![]()
nette o kanallar yokZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok boş yapmışsın kardeşim burdaki içeriği beğenmiyorsan gidip parasını verip izleyebilirsin ha ayrıca senin istediğin şeyleri eklemek zorunda değil istediğini koyar listeye sende ister izlersin ister izlemessin boş eleştiri yapmamış olursun ha şöyle bi ihtimalde var bana kablo hesabı ver ben istediğin kanalları çekip atarımGelip 300-400 tl verip abonelik alır izlersin falan yazma o zaman.
Gene söylüyorum hayatında hiç abonelik almamış insanlar böyle oluyor hiç para verip almadıkları için her şeyin havadan sudan geldiğini sanıyor o yüzden bir şey demiyorumnette o kanallar yok
![]()
Kesinlikle katılıyorum kimse burada babasının uşağı değil zaten başta cevapta vermiş kendi ısrar etmiş cevabı da almış. @sakultah hocamın ellerine sağlık.@sakultah elinden geleni yapıyor, şimdiye kadar kimsenin yapamadığını da yaptı, bu kadar M3U listesi arasında en iyi görüntüyü veren, internet özel yayını (dijital reklam kuşağı) olmayan kanallar var listesinde, kendisini eleştirmek yerine bir teşekkürü çok görmeyin, @sakultah kardeşim emeklerine sağlık
beğeniyorum sadece listede yok dedim bana gelip 300-400 tl verip abonelik al diyor akıl isteyen olmadıÇok boş yapmışsın kardeşim burdaki içeriği beğenmiyorsan gidip parasını verip izleyebilirsin ha ayrıca senin istediğin şeyleri eklemek zorunda değil istediğini koyar listeye sende ister izlersin ister izlemessin boş eleştiri yapmamış olursun ha şöyle bi ihtimalde var bana kablo hesabı ver ben istediğin kanalları çekip atarım