Öneri Pars iptv apk (efsane oldu)

parstv

Paylaşımcı
Konular
28
Uygulamaya efsane oldu bir birinden guzel yayinlar ve sahane kodlama ile super oldu

Son düzenleme:
Uygulama içeriği olarak güzel ama tasarımı biraz düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yapımcıya teşekkür ederiz.
tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diye

müsait olunca kendim için bir tvbox uygulaması yapmayı düşünüyorum aslında :D birde cloudstream eklentisi :D
Public yapın ki herkes faydalansın. bakarsın bize de eleştirecek bir şeyler çıkar .

tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diye
Hic bir kanal açılmıyor fakat usta vavo da falan

IMG 20250523 101636IMG 20250523 101651IMG 20250523 101658

Konuyu görüntüleyenler

Geri