Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@androbjk34 'ün power yabancı dizi konusuna yazdığı mesajdan sonra dizi listesinin adresleri için otomatik bir düzenleme ekledim.
VPN gerektiren diziyou2 adresi otomatik olarak diziyou5 olacak şekilde değiştirilerek ekleniyor eklentiye. Kendisi adresi değiştirmese bile ben otomatik değişecek şekilde ayarladım. Olur da diziyou5 yerine başka bir site devreye girerse onu da bu şekilde otomatik güncelleme imkanı sağladım.
Artık @powerboard 'un zip şeklinde inen power-sinema listesi ve power-yabanci-dizi listesini bot 2 saatte bir kontrol ederek içeriği güncelliyor. Yani @powerboard listesini güncellesin ya da güncellemesin aktif konularında verdiği bağlantı adreslerinden listeleri alıp her 2 saatte bir güncelliyorum otomatik olarak.
Böylece Cloudstream içerisindeki eklentilerde yer alan listeler de herhangi başka bir indir/yükle işlemine gerek kalmadan otomatik yenileniyor.
Şu anda eklenti üzerinden power Dizi ile dizi izlemek istediğinizde VPN gerekmeden açılacaktır.
Listesi güncellenemeyenler Cloudstream önbelleğini temizleyebilirler.
@mooncrown tamam mıdır?![]()
Evet hocam bunuda yaptım ama tıklayınca eklentileri çıkmıyor daha önce kırmızı Cloudstream da kullanıyordum sorunsuz kırmızıyı silip maviye geçtiğimde yükleyemedim. Dediklerinizi yaptım fakat eklentiler çıkmıyor.
Gogila gir cloudsteream yaz indirme linkine tikla inerUygulamayı nereden indirebiliriz bir link yada tıklamak için birşey bulamadım.. kısır bakmayın.
Uygulama çok güzel görünüyor.
TeşekkürlerHata düzeltme:
(24/05/2025)
- DiziFun adlı eklentinin site kaynak kodlarındaki oynatıcı ve oynatma mantığı değiştiği için çift oynatıcı seçimi olan içerikler oynatılamıyordu. Düzeltildi.
- Kaynak seçimi olmayanlarda tek kaynak ile Gujan görünmeye devam ederken çift oynatıcı seçimi olanlarda maalesef çift kaynak görünüyor aynı isimde ama içeriğe tıkladığınızda direkt oynuyorsa ikinci kaynağı seçmenize gerek yok çünkü ikisi de aynı ama seçilirse oynatma iptal edilir.
Anlayamadım ama Disney mirror gibi yeni bir şey mi bahsettiğiniz? Netflix mirror eklentisi vardı sanırım.Hocam elinize sağlık. Netflix mirror yapımcıları disney için de aynısını yapmış. Ekleyebilir miyiz
EvetAnlayamadım ama Disney mirror gibi yeni bir şey mi bahsettiğiniz? Netflix mirror eklentisi vardı sanırım.
Bu bir uygulama mı web sitesi mi? Pek takip etmedim bu mirror sitelerini o yüzden bilemedim.
Bİr uygulama. Netmirror adında uygulama. Netflix mirror ın kalitesi ortada. Platform olarak gelmesi daha iyi olabilir. Uygulamada başka platfomlarda mevcutBu bir uygulama mı web sitesi mi? Pek takip etmedim bu mirror sitelerini o yüzden bilemedim.
Eğer websitesi ise bir gözden geçirebilirim.
DiziFun da aslında bunlar gibi çoklu platform içeriklerini veriyor. O yüzden onu özellikle seçip eklenti haline getirmiştim.