Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Açılmıyor kanallar

@androbjk34 'ün power yabancı dizi konusuna yazdığı mesajdan sonra dizi listesinin adresleri için otomatik bir düzenleme ekledim.
VPN gerektiren diziyou2 adresi otomatik olarak diziyou5 olacak şekilde değiştirilerek ekleniyor eklentiye. Kendisi adresi değiştirmese bile ben otomatik değişecek şekilde ayarladım. Olur da diziyou5 yerine başka bir site devreye girerse onu da bu şekilde otomatik güncelleme imkanı sağladım.

Artık @powerboard 'un zip şeklinde inen power-sinema listesi ve power-yabanci-dizi listesini bot 2 saatte bir kontrol ederek içeriği güncelliyor. Yani @powerboard listesini güncellesin ya da güncellemesin aktif konularında verdiği bağlantı adreslerinden listeleri alıp her 2 saatte bir güncelliyorum otomatik olarak.

Böylece Cloudstream içerisindeki eklentilerde yer alan listeler de herhangi başka bir indir/yükle işlemine gerek kalmadan otomatik yenileniyor.

Şu anda eklenti üzerinden power Dizi ile dizi izlemek istediğinizde VPN gerekmeden açılacaktır.

Listesi güncellenemeyenler Cloudstream önbelleğini temizleyebilirler.

@mooncrown tamam mıdır? ;)

Güncelleme
(20 Mayıs 2025)

DaddyLive eklentisi için yeni bir proxy yöntemi ile listeyi değiştirdim. Bir önceki maalesef kullanım kaynaklı çok çabuk kota doldurduğu için çalışma süresi çok kısaydı. Ne kadar süreli olarak böyle devam eder bilmiyorum yani garanti veremiyorum ama en azından şu anda kendi proxy sunucu bilgilerimle tüm kanalları listelettiğim için çalışıyorlar.

Yeni Özellikler:

- 2 yeni DaddyLive eklentisi:
  • DaddyLive Spor kanalları dışında DaddyLive Events ve DaddyLive VPN eklentileri eklendi.
- Proxy ile değiştirilmiş URL adresleriyle VPN'siz izleme:
  • DaddyLive Spor kanalları için URL adreslerine bana ait proxy linkleri ile değiştirildi ve şu anda VPN olmadan açılıyor.
- Proxy ile değiştirilmiş URL adresleriyle VPN'siz DaddyLive Events izleme:
  • DaddyLive Events kanalları için URL adreslerine bana ait proxy linkleri ile değiştirildi ve şu anda VPN olmadan açılıyor.
- VPN ile açılan ayrı bir DaddyLive Eklentisi:
  • Her türlü riske karşı VPN ile açılan bir DaddyLive VPN eklentisi daha ekledim. Yurtdışındakiler bu eklentiyle vpn olmadan izleyebilse de Türkiye'den izlemek isteyenler için VPN gerekecektir. Yalnız her kanalın bağlantı adresi aynı sunucudan gelmediği için her kanal aynı VPN sunucu ülkesiyle açılmayabilir. Ben Türkiye kanalları için Bulgaristan ile başarılı sonuç aldım.

Değişiklikler:

• DaddyLive Spor Kanalları:
    • VPN ihtiyacı olmadan açılıyor.
  • DaddyLive Events Kanalları 🆕:
    • VPN ihtiyacı olmadan açılıyor.
  • DaddyLive Spor (🛡️VPN) 🆕:
    • VPN ile açılan spor kanalları.
Yeni eklentiler için depo içerisine girip kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Mevcut DaddyLive eklentisini sadece güncellemeniz yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Hata düzeltme:
(24/05/2025)

- DiziFun adlı eklentinin site kaynak kodlarındaki oynatıcı ve oynatma mantığı değiştiği için çift oynatıcı seçimi olan içerikler oynatılamıyordu. Düzeltildi.
- Kaynak seçimi olmayanlarda tek kaynak ile Gujan görünmeye devam ederken çift oynatıcı seçimi olanlarda maalesef çift kaynak görünüyor aynı isimde ama içeriğe tıkladığınızda direkt oynuyorsa ikinci kaynağı seçmenize gerek yok çünkü ikisi de aynı ama seçilirse oynatma iptal edilir.

Hocam elinize sağlık. Netflix mirror yapımcıları disney için de aynısını yapmış. Ekleyebilir miyiz

Hata düzeltme:
(24/05/2025)

- DiziFun adlı eklentinin site kaynak kodlarındaki oynatıcı ve oynatma mantığı değiştiği için çift oynatıcı seçimi olan içerikler oynatılamıyordu. Düzeltildi.
- Kaynak seçimi olmayanlarda tek kaynak ile Gujan görünmeye devam ederken çift oynatıcı seçimi olanlarda maalesef çift kaynak görünüyor aynı isimde ama içeriğe tıkladığınızda direkt oynuyorsa ikinci kaynağı seçmenize gerek yok çünkü ikisi de aynı ama seçilirse oynatma iptal edilir.
Teşekkürler

Hocam elinize sağlık. Netflix mirror yapımcıları disney için de aynısını yapmış. Ekleyebilir miyiz
Anlayamadım ama Disney mirror gibi yeni bir şey mi bahsettiğiniz? Netflix mirror eklentisi vardı sanırım.

Bu bir uygulama mı web sitesi mi? Pek takip etmedim bu mirror sitelerini o yüzden bilemedim.

Eğer websitesi ise bir gözden geçirebilirim.
DiziFun da aslında bunlar gibi çoklu platform içeriklerini veriyor. O yüzden onu özellikle seçip eklenti haline getirmiştim.

B
Bu bir uygulama mı web sitesi mi? Pek takip etmedim bu mirror sitelerini o yüzden bilemedim.

Eğer websitesi ise bir gözden geçirebilirim.
DiziFun da aslında bunlar gibi çoklu platform içeriklerini veriyor. O yüzden onu özellikle seçip eklenti haline getirmiştim.
Bİr uygulama. Netmirror adında uygulama. Netflix mirror ın kalitesi ortada. Platform olarak gelmesi daha iyi olabilir. Uygulamada başka platfomlarda mevcut

Konuyu görüntüleyenler

Geri