Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi

https://sakultah.dev.tc/playlist1.m3u
Bu listede sadece ulusal kanallar mevcuttur

https://sakultah.dev.tc/playlist2.m3u
Bu listede ulusal + bein Sports kanallar mevcuttur

Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar ekstra olarak listeye kanal eklenmeyecektir iyi kullanımlar
Selam ben televiziyo la indirdim lakin kanallar açılmıyor nasıl yapmalıyım veya bir öneriniz oynatıcı gibi varmı sevgi ve saygılarımla hayırlı geceler Almanya kanllarıda olursa mükemmel olur du ama oynatmıyor nedense link

Yani vpn siz Türk kanallari acilmiyor ama Bein kanalları açılıyor.
Selam ben televiziyo la indirdim lakin kanallar açılmıyor nasıl yapmalıyım veya bir öneriniz oynatıcı gibi varmı sevgi ve saygılarımla hayırlı geceler Almanya kanllarıda olursa mükemmel olur du ama oynatmıyor nedense link
Açılmıyor dediğiniz Türk kanalları Turksat Kablo'nun normalde ücretli üyelik ile sunduğu TvHerYerde hizmetine ait ve sadece TR ip adreslerinden erişilebilir olarak ayarlanmış muhtemelen, yurt dışından bağlanıyorsanız açılmaması normal.
Yayınlara ve kanallara herhangi bir müdahalede bulunulamayacağından bu konuda elden bir şey gelmiyor.
İnşallah son dönemde bu linklere olan aşırı ilgi dikkatlerini çekip de token sistemini geliştirmezler 🙏
Şikayet edenlere de diyecek çok şey var da neyse...

Muhtemelen iss niz ile ilgili
Olabilir neyse elinize saglik
Açılmıyor dediğiniz Türk kanalları Turksat Kablo'nun normalde ücretli üyelik ile sunduğu TvHerYerde hizmetine ait ve sadece TR ip adreslerinden erişilebilir olarak ayarlanmış muhtemelen, yurt dışından bağlanıyorsanız açılmaması normal.
Yayınlara ve kanallara herhangi bir müdahalede bulunulamayacağından bu konuda elden bir şey gelmiyor.
İnşallah son dönemde bu linklere olan aşırı ilgi dikkatlerini çekip de token sistemini geliştirmezler 🙏
Şikayet edenlere de diyecek çok şey var da neyse...
Aksine Fransa felan yaptığım.zaman erisebiliyorum Almanya Fransa yada farklı bir ülke

Aksine Fransa felan yaptığım.zaman erisebiliyorum Almanya Fransa yada farklı bir ülke
Mesajınızı görünce tekrar test etmek istedim, Almanya Fransa dahil bir çok farklı ülkenin ip'sinden bağlanmayı denediğimde hata aldım.Kendi ip'mde zaten açılıyor ama vpn olarak da konumu Türkiye seçtiğimde açabildim sadece. Bu konuda şans faktörü devreye giriyor demek ki.

tivibu yada d-smart orjinal yayın listesi de bulunursa tadından yenmez :)
Aslında yıllardır var ama çalışma sistemleri bu linkler kadar basit olmadığı için bu kadar kolay paylaşıldığını göremezsiniz.
Onlar bu linklerin çalıştığı gibi direkt olarak kaynaktan çalışmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla linkin açılması için gerekli olan tokeni ilk alan ip neyse o token artık sadece o ip'de çalışır.
Yine bildiğim kadarıyla tek yolu proxy mantığıyla birinin ara bir sunucu kurup yayını önce kendisi alıp sonra diğer kişilere tekrar yayınlamasıdır.
Bu da genellikle uğraş+masrafı beraberinde getirir. Buna değer mi değmez mi orası tartışılır.
Bazı paylaşılan uygulamalar da ya bu anlattığım şekilde yaparak kendi sunucusundan yeniden yayınlar ya da uygulamanın içine token alma sistemi kurarak cihazınızın kendi ip'si için token alabilmesini mümkün kılar.

Mesajınızı görünce tekrar test etmek istedim, Almanya Fransa dahil bir çok farklı ülkenin ip'sinden bağlanmayı denediğimde hata aldım.Kendi ip'mde zaten açılıyor ama vpn olarak da konumu Türkiye seçtiğimde açabildim sadece. Bu konuda şans faktörü devreye giriyor demek ki.
Farklı bir yapiya sahip ozaman

Liste her gün programdan düşüyor ve bugün tekrar yükledim 0 (sıfır) kanal

Liste URL güncellendi lütfen ilk mesaja bakıp URL güncellemesi yapınız iyi kullanımlarDiğer
Diğer m3u listelerinizde tıkır tıkır çalışıyor giremeyenler eğer Türkiye'de ise vpn'den İstanbul'u tercih edip bağlansınlar bu kadar hiç takılma donma yok harika çalışıyor

Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi

https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist1.m3u
Bu listede sadece ulusal kanallar mevcuttur

https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/saku/refs/heads/main/playlist2.m3u
Bu listede ulusal + bein Sports kanallar mevcuttur

Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar ekstra olarak listeye kanal eklenmeyecektir link sabittir
çok sık değişiyor adres , izlemenin tadına varamadan değişiyor , bunun bir çaresi yok mu ? bakalım bu kaç saat sürecek

Sakultah hocam sizin bu listenizdeki kablo linklerini kendi M3u listeme koydum, dün çalışan kablo linklerinin bazıları bugün çalışmaz olmuş. Bazıları dediğim de normal haber, ulusal vb. kanallar. Ama aynı kanallar sizinkinde devam ediyor. Kanalların idlerini epg alsınlar diye değiştirmiştim ondan mı çalışmıyorlar acaba? Sizinkindeki linkleri kendi M3u listemde kullanmak için ne yapmak lazım?

Konuyu görüntüleyenler

Geri