Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla ben günlük kontrol ediyorum hepsini herşeyi devletten beklememek lazım. Bedava repo yapmış adamlar bir zahmet kontrolü de biz yapalımNeyin içine ne geldiğini görmek çokta zor bir şey değil merak eden gidip repo içinden kontrol edebilir ne gelmiş diye sürekli sürekli tablo beklemeyin o adamında kendi hayatı var vaktini sürekli buna harcamasını beklemeyin dediğim gibi zor değil repoya girip bakılıyor yeni gelen eklenti inmemiş oluyo hangisi yeni geldi anlarsınız.
Bende hep kendim kontrol ediyorum giriyorum bakıyorum kimde ne var ne yok ne eklenmiş ne çıkarılmış dediğim gibi zor değilValla ben günlük kontrol ediyorum hepsini herşeyi devletten beklememek lazım. Bedava repo yapmış adamlar bir zahmet kontrolü de biz yapalım![]()
ben etmiyorum daha kolayBende hep kendim kontrol ediyorum giriyorum bakıyorum kimde ne var ne yok ne eklenmiş ne çıkarılmış dediğim gibi zor değil![]()
O zaman tabloda niye güncelleme istiyosunben etmiyorum daha kolay![]()
ya ben zaten fikrimi söyledim zaten sol taraf aratınca ne istesen çıkıyor 150 eklenti de olsa aynı aç izle @fsozkan güncelliyor diye dedim yani şuan genel olarak cld stream de arayıp da bişe bulamıyosan sen de 1 sorun vardırO zaman tabloda niye güncelleme istiyosun![]()
Yapılan güncel tablo ilk mesajda ekli konu başlığı boşuna ilk mesajı okuyunuz değil.ya ben zaten fikrimi söyledim zaten sol taraf aratınca ne istesen çıkıyor 150 eklenti de olsa aynı aç izle @fsozkan güncelliyor diye dedim yani şuan genel olarak cld stream de arayıp da bişe bulamıyosan sen de 1 sorun vardır![]()
zaten hep ilk mesajı vermek önemli sona kalan dona kalırYapılan güncel tablo ilk mesajda ekli konu başlığı boşuna ilk mesajı okuyunuz değil.![]()
Katılıyorum Makoto'nun eklentileri bayağı güzel, diğer eklentileri yapanlara da teşekkürler bu arada.Makoto ustam çok güzel eklentiler ekliyor ve muhteşem şekilde kontrollerini de sürekli gözetiyor
anicompat
https://codeberg.org/cloudstream/cloudstream-extensions-hexated/raw/branch/builds/repo.json
megarepo
Katılıyorum Makoto'nun eklentileri bayağı güzel, diğer eklentileri yapanlara da teşekkürler bu arada.
Yeni keşfettiğim eklentiler, bunları da konuya ekleyebilirseniz güzel olur. patr0n
tr'de geçerli anime eklentileri için ayrıcakısa koduyla repoyu yükleyin.Kod:anicompat
ardından
videodaki gibi bu repo için geliştirilen eklentileri .apk olarak yükleyebilirsiniz.
Ayrıca tr dizilerini izlemek için bir eklenti daha var:
Bu linki repo olarak cs'nize eklerseniz Turkish adlı bir eklenti çıkacak orada tr dizileri mevcut.Kod:https://codeberg.org/cloudstream/cloudstream-extensions-hexated/raw/branch/builds/repo.json
Not: Bunları
kısa kodundaki repoda bulunan eklentilerden buldum.Kod:megarepo
Edit: Ayrıca Makoto'nun reposuna Pu*u tv de eklenmiş.
Konunun ilk sayfasındaki ilk mesajda yer alıyor link.Tv box için cloudstream güncel sürümü nereden indirebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
En son sürüm o mudur?Konunun ilk sayfasındaki ilk mesajda yer alıyor link.
Stabil sürüm olarak evet.En son sürüm o mudur?
TeşekkürlerStabil sürüm olarak evet.
Hdch altyazı da sorun oluşmuş altyazı dilleri çekiyor ama içeriği çekemiyor . Site kodları değişmiş muhtemelen. Düzenleyeceğim.Hocam hdfilmcehenneminde altyazilari cekemiyor sebebi ne olabilr.Turkce altyazi seciyorum sonra bakiyorum no subtitles loaded diyor ama secili gosteriyor ve bunu sadece hdfilmcehemmeminde yapiyor yardimci olurmusunuz?
Anlaşılan baya eklenti elcek.Kekikan reposuna AsyaFanatiklerim eklendi
Asya dizi sevenlere