Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ortalama 55” civarlarında üstü veya altı olur. Ambians aydınlatması olan fiyat performans tv arıyorum. Kullanan önerisi olan varmı
Ben de bu özellikte olmayan tvler için piyasadaki ışıklandırmaları merak ediyorum. Kullanan var mı, ışık şiddetini ayarlama var mı. Bilgisi olan var mı?
Çok aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz, teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
philips marka tvlere bak gayet başarılı ambligth tvleri varOrtalama 55” civarlarında üstü veya altı olur. Ambians aydınlatması olan fiyat performans tv arıyorum. Kullanan önerisi olan varmı
Sevgili @Akyol , Ambilight özelliğini vakti zamanında patentini aldığı için sadece philips markada mevcuttur.Ortalama 55” civarlarında üstü veya altı olur. Ambians aydınlatması olan fiyat performans tv arıyorum. Kullanan önerisi olan varmı
Hocam alın Philips en iyisi şuan o kaliteli hem 3 yıldır kullandığım var güzel ama fiyatları çok uçuk seviye cihaz alım dersen iyisini al yoksa bı anda saçma renkler oluyorÇok aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz, teşekkürler
şahin fiyatına tvSevgili @Akyol , Ambilight özelliğini vakti zamanında patentini aldığı için sadece philips markada mevcuttur.
Aralarından tavsiye model olarak da sana 77oled909 modelinin sana yakışacağı kanaatindeyim.
istersen kart bilgilerini özelden at, ben alayım sana.
linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.