Eurovision Şarkı Yarışması 2025

1.Yarı Finali yarın bu linkden saat 22:00 den itibaren izleyebilirsiniz.

Yarın Finale kalacak 10 ülkeyi tahmin ediyorum.

1-İsveç
2-Norveç
3-Estonya
4-Hollanda
5-Belçika
6-Kıbrıs
7-Polonya
8-Arnavutluk
9-Azerbaycan
10-Ukrayna

Portekizde girebilir.

Koyim Erovisiona bir fincan çay!
İzleyen mi var artık?
Tek sayfada koymanız gereken videoları da ha babam arka arkaya floodlamanız da manasız.
ilgilenen yok devamlı üste taşıyorsunuz konuyu anladık be abicim seviyorsun, başlamış işte yayın izle işte darlama bizi...

Her filmin fragmanı farklı floodlama ne alaka beğenmezsen bakmazsın olur biter , emeğe saygı duyacağına hadsizlik yapıyorsun ayıp.

gereksiz bir konu boşa sayfaları doldurmuşsun arkadaşım,türkiye katılsa bile izleme oranı çok düşük bir seviyede olurdu, geçti bunlar artık mazide kaldı.

Estonya güzel ağza bir takılan bir şarkı ama performans iyi değildi

Norveç , İsveç , Belçika , Polonya iyiyidi.

gereksiz bir konu boşa sayfaları doldurmuşsun arkadaşım,türkiye katılsa bile izleme oranı çok düşük bir seviyede olurdu, geçti bunlar artık mazide kaldı.
Bakmak zorunda değilsin , burası müzik bölümü bende müzikle ilgilenen biri olarak paylaşımımı yaptım , seni ilgilendirmiyorsa gidersin forumun başka yerinde yorumlarını yaparsın , gelipde buraya abuk subuk şeyler yazmanıza gerek yok.

Azerbaycan fena değildi ilk 10 olur mu bilinmez

15 ülke ve direk katılan 3 ülkenin performansları bitti

ilk 10 finale kalan ülkeler az sonra belli olacak.

1-Norveç 2- İsveç -3 Estonya 4 - Hollanda 5 - Belçika 6 -Polonya 7- Arnavutluk 8 -Kıbrıs 9 - Ukrayna 10-İzlanda diyorum

FİNALE KALAN ÜLKELER:

1-Norveç
2-Arnavutluk
3-İsveç
4-İzlanda
5-Hollanda
6-Polonya
7-San Marino
8-Estonya
9-Portekiz
10-Ukrayna

8 tanesini bildim Belçika ve Kıbrıs giremedi Portekiz ve San marino girdi ilk 10 a

16 ülke ve direk katılan 3 ülkenin performansları bitti

ilk 10 finale kalan ülkeler az sonra belli olacak.

Geri