Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Teşekkürler ustam emeğine sağlık harikasın umarım kalıcı olur

Spor kanalları için ayrı bir link vermenizden dolayı ve legallik açısından şu an ki listeninde dolu dolu olması ve otomatik güncellemesi çok çok başarılı olduğunu düşünmemi sağladı.
Emeğinize sağlık 👏👏👏

Spor kanalları için ayrı bir link vermenizden dolayı ve legallik açısından şu an ki listeninde dolu dolu olması ve otomatik güncellemesi çok çok başarılı olduğunu düşünmemi sağladı.
Emeğinize sağlık 👏👏👏
Her şey yurtdışı zaten hostinge kadar legaliz ssjsjjs

Eline, emeğine sağlık.
Mümkün olur ise belgesel kısmına BBC Earth ve History kanallarını da ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Birde belirtmek isterim ki geçen haftalarda forumda sizin gibi listeyle uğraş veren kişilere yönelik kırıcı ve hakarete varan tutumlarda bulunulmuştu.Umarım değer verilir ve diyaloglar da kırıcılık olmaz 🙏

Birde belirtmek isterim ki geçen haftalarda forumda sizin gibi listeyle uğraş veren kişilere yönelik kırıcı ve hakarete varan tutumlarda bulunulmuştu.Umarım değer verilir ve diyaloglar da kırıcılık olmaz 🙏
Duygusuz herifin tekiyim ben rahat olun kaç gündür kaç milyon ddos yiyorum panelime kadar saldırı oldu sorun yok ama

Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi

https://sakultah.org/canlıtv/index.php

Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Özverin ve emeğin için çok teşekkür ederim.Bence yaptığı işin erbabı olduğun belli ,çok kaliteli ,hızlı,sorunsuz kanallar.

Teşekkürler.kanal geçişleri gerçekten çok hızlı.mümkünse tarih TV yi de eklermisiniz.ayrıca bende kablo TV kullanıyorum.diğer odada izlemek için kanal adresleri nasıl alıyorsun.meslek sırrı değilse tabi😁tekrar teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri