insanların gündüzleri izledikleri kanallarTJK 1 Türkiye TJK 2 yabancı at yarislari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
insanların gündüzleri izledikleri kanallarTJK 1 Türkiye TJK 2 yabancı at yarislari
TeşekkürlerSadece bir örnek
Konu '![]()
368
![]()
Adet YABANCI DIZI arsivi ☪ SON GÜNCELLEME ☪ TELEVİZO ya Yükle Seyret
![]()
'
![]()
368
![]()
Adet YABANCI DIZI arsivi ☪ SON GÜNCELLEME ☪ TELEVİZO ya Yükle Seyret
![]()
![]()
Kalıcı her şekildeTeşekkürler ustam emeğine sağlık harikasın umarım kalıcı olur
Bakarizüstad liste harika
Bbc earth be**n gurme ve iz ekleyebilirsen daha güzel olur teşekkürler
Her şey yurtdışı zaten hostinge kadar legaliz ssjsjjsSpor kanalları için ayrı bir link vermenizden dolayı ve legallik açısından şu an ki listeninde dolu dolu olması ve otomatik güncellemesi çok çok başarılı olduğunu düşünmemi sağladı.
Emeğinize sağlık![]()
Tabi önceki yorumum ben listeyi güncelleyene kadar dıHer şey yurtdışı zaten hostinge kadar legaliz ssjsjjs
Hocam legaliz Amerikada yasak değil trde yasak skksksTabi önceki yorumum ben listeyi güncelleyene kadar dı![]()
Duygusuz herifin tekiyim ben rahat olun kaç gündür kaç milyon ddos yiyorum panelime kadar saldırı oldu sorun yok amaBirde belirtmek isterim ki geçen haftalarda forumda sizin gibi listeyle uğraş veren kişilere yönelik kırıcı ve hakarete varan tutumlarda bulunulmuştu.Umarım değer verilir ve diyaloglar da kırıcılık olmaz![]()
Özverin ve emeğin için çok teşekkür ederim.Bence yaptığı işin erbabı olduğun belli ,çok kaliteli ,hızlı,sorunsuz kanallar.Çok istenen liste geldi
• Ulusal
• Haber
• Spor
• Belgesel
• Daha fazla içerikli M3u listesi
https://sakultah.org/canlıtv/index.php
Not:Liste tokenlidir içinde alıp kullanmaya çalışmayın token Max 1 saat sonra biter iyi kullanımlar
Televizo kullanınnasıl açıyoruz bunu arkadaşlar vlc de açmaya çalıştım ama olmadı
öncelikle teşekkür ederim lg tv de ott player kullanıyorum. onun üzerinden m3u yüklemem gerekiyor böyle bir imkan var mı acaba m3u liste halindeTelevizo kullanın
Teşekkürler ekledim televizo'ya cloudstream uygulamasının içinde eklenti olarak vardı sayenizde televizo'ya da eklemiş oldum
Otto player listeyi aciyoröncelikle teşekkür ederim lg tv de ott player kullanıyorum. onun üzerinden m3u yüklemem gerekiyor böyle bir imkan var mı acaba m3u liste halinde