Netmirror adli bir app paylasmak istiyorum

Konular
1
Ilk defa foruma yaziyorum. Nasil program sunuldugunu bilmiyorum.az önce bir YouTube kanalinda gördüm. Cok güzel bir app paylasilmis. Programin ismi Netmirror. Daha önce paylasildimi bilmiyorum. Downloaderdan 272533 yazip indirebilirsiniz yada indirme linki

ne işe yarıyor dostum onuda yazsaydın nette baktım netflix alternatifi diyor

Netflix ve Primevideo film ve dizilerini izleyebiliyorsunuz tamamen ücretsiz. Hint film agirlikli ama cogu film ve dizilerde türkce dili destekli

Ilk defa foruma yaziyorum. Nasil program sunuldugunu bilmiyorum.az önce bir YouTube kanalinda gördüm. Cok güzel bir app paylasilmis. Programin ismi Netmirror. Daha önce paylasildimi bilmiyorum. Downloaderdan 272533 yazip indirebilirsiniz yada indirme linki

https://forum.sinetech.tr/arama/208302/?q=netmirror&o=date
Yukarıda netmirror anahtar sözcüğüyle arama yapınca çıkan sonuçlar var.
Çok fazla sonuç çıkıyor üstelik geçtiğimiz seneden başlayan konu ve mesajlaşmalarda. Forumun ilk açıldığı tarihlere yakın bir zamanda ilk olarak paylaşılıp tanıtılmış bir moderatör tarafından.

Bu tür uygulama veya web sitesi gibi önermek istediğiniz paylaşımlar yapmadan önce yapmanız gereken ilk şey forum içi aramayı kullanarak ona ait daha önce paylaşımlar yapılıp yapılmadığına bakmak. Paylaşmak istediğiniz şeyin daha öncesinde adının geçen konularının olması paylaşmanıza engel değil fakat sizin yaptığınız gibi daha öncesinde de önermek veya tanıtmak için adı verilmiş bir uygulama veya web sitesi olarak konuların içerisinde geçiyorsa o zaman bu yaptığınız pek doğru olmuyor.

Yine de paylaşımcı olmak amacıyla açtığınız konu için teşekkürler. Bizlerle bildiklerinizi paylaşmaktan çekinmeyin lütfen. Sadece daha önce yapılıp yapılmadığına da bakarsanız daha verimli olacaktır 🤟

Sevgili @Latte eklenilecek başka bir cümle bırakmamış zaten sağ olsun. Paylaşımdaki iyi niyetiniz için teşekkürler. @korkmaz1976

Geri