Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
A.s @patr0n ün yapmış oldugu m3u checker var bakabilirsinizöncelikle s.a iptv konrol paneli nereden sağlaya bilirim listeri doğrulamak için yardimci olursaniz sevinirim
Lütfen başlığı düzeltin, aksi takdirde ceza puanı uygulanacaktır.öncelikle s.a iptv konrol paneli nereden sağlaya bilirim listeri doğrulamak için yardimci olursaniz sevinirim
Bunu kullamıyordum zaten Açılmıyor patlamış herhaldeA.s @patr0n ün yapmış oldugu m3u checker var bakabilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sunucuya yeniden başlat komutu vermiştim kapanmış ama açılmamış o yüzden kapalı kalmış şu an aktif.Bunu kullamıyordum zaten Açılmıyor patlamış herhalde
Eyvallah kardeşimsunucuya yeniden başlat komutu vermiştim kapanmış ama açılmamış o yüzden kapalı kalmış şu an aktif.