Youtube da Canlı Kanalların M3U8 Nasıl Alınır?

tokyo

Üye
Konular
5
Arkadaşlar sorum başlıkdaki gibi nasıl m3u8 çekerim yada çeviririm ??

Arkadaşlar sorum başlıkdaki gibi nasıl m3u8 çekerim yada çeviririm ??
Alsanız bile yanlış değilsem ortalama 30 dk içinde kapanır ben sunucumda oto çektirip her 30 dk içinde yeniden çektiriyorum sunucu ile dağıtım yapıyorum sizde böyle yapacaksınız eğer canlı yayın ise @knowkinq bununla ilgili konu açtı onun sunucusu üstünden canlı yayına ulaşabilirsiniz.

Kardeşim bu verdiğim bağlantı parametresin de youtube canlı video id sini parametre devamına ekle yine id devamına .m3u8 uzantı ekle bir dene istersen bu fastly hesabım aslında engelli ama nasıl okuduğunu bende bilemiyorum bu youtube canlı video düzenlemem de şimdilik sorunsuz çalışıyor parametre şu
h ttps://koprulu3.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=idburayagir.m3u8
https protokolündeki boşluğu kaldırmayı unutma kardeşim
buda 24 tv kanalı id eklenmiş hali yine boşluğu kaldırmayı unutma kardeşim
h ttps://koprulu3.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=soE7zTvodEY.m3u8
buda redirect bağlantı
umarım bir bozulma yaşanmadan uzun bir süre çalışır

Son düzenleme:
Alsanız bile yanlış değilsem ortalama 30 dk içinde kapanır ben sunucumda oto çektirip her 30 dk içinde yeniden çektiriyorum sunucu ile dağıtım yapıyorum sizde böyle yapacaksınız eğer canlı yayın ise @knowkinq bununla ilgili konu açtı onun sunucusu üstünden canlı yayına ulaşabilirsiniz.
nasıl yaparım onu

Kardeşim bu verdiğim bağlantı parametresin de youtube canlı video id sini parametre devamına ekle yine id devamına .m3u8 uzantı ekle bir dene istersen bu fastly hesabım aslında engelli ama nasıl okuduğunu bende bilemiyorum bu youtube canlı video düzenlemem de şimdilik sorunsuz çalışıyor parametre şu
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=idburayagir.m3u8
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=soE7zTvodEY.m3u8
buda redirect bağlantı
dediğiniz gibi yaptım oldu valla teşekkürler

Son düzenleme:
Ortalama 22 dk içinde m3u8 aktif txt dosyasından her 15 dkda 1 çekilen py kodu yapılır aslında mantıken

Ortalama 22 dk içinde m3u8 aktif txt dosyasından her 15 dkda 1 çekilen py kodu yapılır aslında mantıken
Mantık olarak şöyle söyleyim txt olarak mevcutsa o txtyi kod içinde tanıtıp aç diyeceksiniz şu linki al ve bunu 20 dk içinde yeniden yap diyeceksiniz bunun için bir döngü oluşturup sleep ilede zamanı belirtirsiniz. Söylediğinize göre mantık olarak bu şekilde yapmalısınız.

h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=idburayagir.m3u8
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=soE7zTvodEY.m3u8
buda redirect bağlantı
Bunun kaynak kodları lazım nasıl tedarik ederim?

Arkadaşlar zamanında keyiflerolsun bunu github üzerinde paylaşmıştı. linki bırakıyorum umarım yardımcı olur.

linkleri çalışmıyor. fakat kaynak kodları indirip kendi sunucunuz üzerinde çalıştırabilirsiniz.

linkleri çalışmıyor. fakat kaynak kodları indirip kendi sunucunuz üzerinde çalıştırabilirsiniz.
Hocam ocak ayında biri çalışmıyor diye sormuş kendisine. Kendisi de maalesef ytb güvenlik önlemlerini artırdı demiş. Dolayısıyla bu reponun çalışmama ihtimali çok yüksek. Siz denediniz mi emin misiniz?

Geri