Yardım Kodi için eklentı önerilerinizi bekliyorum

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
17
Merhabalar kodi de beğendiğiniz eklentileri yazarsanız çok sevinirim eklenti adı eklemek için kod ve ne işe yaradığını yazarsanız çok güzel olur

Ben Türkçe veya Almanca film/Dizi/Anime izlemek istiyorum ve TR kanalları izlemek istiyorum bunun için bir kaç öneriniz varsa çok sevinirim

IPTV nasıl kullanabilirim Kodi ile ? Bunun cevabını da bulamadım daha doğrusu bir türlü çözdüm ama iyi çalışmıyor o yüzden alternatif lazım

Bu zip dosyalarini kodi ye ekle tum repolara ulasabilirsin turkce icerik icin seyirturk var kodideseyirturkun reposunu kurup izleyebilirsin birde michaz repo yu kurarsin vavoo icerikleri var

Ekli dosyalar

• repository.World-0.1.3.zip
    199.5 KB · Görüntüleme: 62
  • repository.WorldNexus-0.1.3.zip
    171.8 KB · Görüntüleme: 41
  • repository.WorldOmega-0.1.3.zip
    176.8 KB · Görüntüleme: 40
  • repository.World-0.1.3.zip
    199.5 KB · Görüntüleme: 33
  • repository.WorldNexus-0.1.3.zip
    171.8 KB · Görüntüleme: 32
  • repository.WorldOmega-0.1.3.zip
    176.8 KB · Görüntüleme: 27
Bunu ekle kodiye vavoo

Ekli dosyalar

• plugin.video.vavooto-8.3.4.zip
    63.5 KB · Görüntüleme: 26
  • plugin.video.vavooto-8.3.4.zip
    63.5 KB · Görüntüleme: 24
Kodi ile ugrasmak zor olabilir istersen sinetech driveden vavoo 2.6 var onu indir kur bundlle yerine bunu archive.org/download/BeachB

En basiti vavoo bundlle yaz kendi kuruyor otomatik birsey eklemene gerek kalmiyor

Kodi ile ugrasmak zor olabilir istersen sinetech driveden vavoo 2.6 var onu indir kur bundlle yerine bunu archive.org/download/BeachB
Vavoo kullanmak için VPN kullanmam gerekiyor kodi eskiden kullanıyordum bildiğim bir kaç eklenti var bilmediğim varsa onları da ekleyeyim diye açtım konuyu

Kullandığım repolar vavoo micaz repoda

Ekli dosyalar

• repository.michaz-4.0.zip
    134.2 KB · Görüntüleme: 16
  • repository.Magnetic.zip
    417.5 KB · Görüntüleme: 16
  • repository.loop.zip
    462.5 KB · Görüntüleme: 16
  • repository.bugatsinho.zip
    415 KB · Görüntüleme: 15
  • repository.elementumorg-0.0.2.zip
    52.4 KB · Görüntüleme: 11
Kodi OMEGA versionunda çalışıyormu kodi Python 3 ile yazılan eklentileri paylaşın ayrıca kapatılan eklentiler depolar varsa lütfen birbirinize yardımcı olun benim bilgisayarım yok artık kodi kullanamiyorum PC dışında biryerde kullanmanızı pek önermem

Kodi OMEGA versionunda çalışıyormu kodi Python 3 ile yazılan eklentileri paylaşın ayrıca kapatılan eklentiler depolar varsa lütfen birbirinize yardımcı olun benim bilgisayarım yok artık kodi kullanamiyorum PC dışında biryerde kullanmanızı pek önermem
Android box var hocam next my box kodi ve vavoo2.6 kurulu inan android boxda daha iyi calisiyor pcdede kurulu pcden daha seri

Konuyu görüntüleyenler

Geri